Kit szeretnél, hogy megnyerje a VV5-öt?
Figyelt kérdés
2012. jan. 10. 16:05
13/25 anonim válasza:
Én azt szeretném, hogy Attila, Csaba és Kinga legyen a hármas!!! Ők a legjobbak!!!
15/25 anonim válasza:
Attila fog nyerni mert a magyar ember a szarkavarásra izgul be, de nem ő érdemli meg.
16/25 anonim válasza:
csabi vagy kinga...
inkább csabi
17/25 anonim válasza:
Attila, de nem azért mert sz*rkeverő, hanem mert nem álszent, nem mutatja magát jobbnak, mint a többiek, nagyonis emberi a viselkedése.
18/25 anonim válasza:
Ma kiderült, hogy Kinga azért tombol időnként, mert pánikbeteg. Nem lett volna szabad engedni, hogy bemenjen a villába (eltitkolta) rohamokat kap a bezártságtól és kikészíti a többiek idegeit.
19/25 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy akkor hogy engedhették be. Mivel a jelöltekkel pszichológus beszélget el, azok elől nem lehet eltitkolni egy pánikbetegséget, legalábbis ha nem csak három mondatot vált a jelöltekkel. Mert ha igen, nincs sok értelme. Attila is beteg, Kinga is, érdekesen végezte a munkáját a pszichológus, aki megírta róluk az engedélyező papírokat...........................
20/25 anonim válasza:
A VV5 nyereményére VV Attila, vagy Vera esélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!