Mennyi pénzt kereshetnek a Való Világ szereplői?
Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 22:56
2/8 anonim válasza:
kb annyit.
én is havi 3kilóról tudok,plusz rendezik a rezsijüket kint.
3/8 anonim válasza:
Semmit se keresnek. Ha nem nyernek, semmivel se maradnak, max amennyit kapnak majd interjúkért, cikkekért.
Mit gondolsz, Zsófika miért árult perecet nyáron? Mert olyan marha sokat keresett a VVben? Vagy Lacinak miért ment tönkre a cége?
Nem tudom, honnan szeditek ezt a marhaságot. Semmit se kapnak.
4/8 anonim válasza:
havi 100ezret kapnak, mivel míg bennt vannak kiesnek a jövedelmüktől
5/8 anonim válasza:
Ilyenekről nem tudok,de azt tudom,hogy miután kijönnek pár "száz" forintot összefognak szedni..
6/8 anonim válasza:
Zsófika a csöcseire költötte.
Megjegyzem feleslegesen, mert így is hányás maradt :D
Perecet meg azért árult, mert petrezselymet már nem tudott :D
7/8 anonim válasza:
Rubint Kristóf mondta, hogy kapnak fizetést a villalakók. Az összeget nem mondta meg, hiába faggatták, de hogy kapnak az biztos. Számlájukra utalják havonta, amit azelőtt nyitottak, mielőtt bementek.
8/8 anonim válasza:
Én úgy tudom minimálbéren vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!