Van értelmes műsor a tv-ben?
Figyelt kérdés
Mert szerintem egyálalán nincs és nem értem, hogy a hiradón kívül mi az amit még meg lehet benne nézni? Mert csak a hülye celebekkel van tele, meg a Mónika meg hasonló show műsorok, amikben általában értelmetlen hülyeségekről beszélgetnek. Miért nincs értelmes műsor??2009. máj. 23. 22:40
1/8 anonim válasza:
a hiradó is tele van szenzációhajhász, felfújt hírekkel...
nézz Family Guyt, szép tükröt tart a társadalom elé :D
2/8 anonim válasza:
showder klub.
és hát igen, a family guy, simpson család, ill amit még én szeretek az a Házibarkács (comedy central) Nevem Earl...
3/8 anonim válasza:
értelmes emberek nem nézik a kereskedelmi csatornákat... esetleg 1-2 sorozat, de azoknak is a 95%-a csak butítja a népet
4/8 anonim válasza:
Az a baj hogy az embereket érdeklik ezek az értelmetlen műsorok és nézik. Különben már rég lecserélték volna.
Ez van, én nem nézek tévét, ilyen egyszerű. Vagy ha nézek is akkor a neten külföldi műsorokat.
5/8 anonim válasza:
Jóbarátok, 2 pasi meg egy kicsi
még ezek is jók.
6/8 anonim válasza:
Showder club,Született feleségek,Dr.Haus,Nagy házátalakítás.Vannak jó műsorok csak szét ke dikházni...=D
7/8 anonim válasza:
Ha rákötsz valami pöpec konzolt,akkor lesz értelmes műsor benne...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!