Nektek is eltűnt néhány csatorna a T-home-os kábeltv csomagotokból?
Figyelt kérdés
Konkrétan ami nagyon feltűnt az az, hogy az MTV hiányzik, de miután újrakerestem a tv-vel 30 csatornából 26 lett...vajon csak átmeneti hiba, vagy tényleg ekkora suttyók?-.-2012. jan. 5. 21:14
1/7 A kérdező kommentje:
közben megnéztem a T-home facebook oldalát, ott is találtam háborgó embereket, tehát akkor nem újdonság ez másnál sem...és persze fizessük ugyanazt..
2012. jan. 5. 21:18
2/7 Randy Orton válasza:
Nekem UPC van, és ittis eltünt 1 csomó pl. RTL klub
3/7 A kérdező kommentje:
na annak pl bizonyos esetekben örülnék...valóvilág..és pont ez zavar, hogy már teljesen megvan a hétköznapi megszokás, hogy barátok köztet megnézem rtl-en aztán nézem vagy az MTV-t vagy comedy-t...ez meg a másik ami zavar, de ez szerintem csak csongrád megyében ilyen, hogy a comedy kicsit hangyás...pest megyében tiszta a kép..és ezért hosszabbítottuk meg 1 évvel a hűségidőnket..
2012. jan. 5. 21:33
4/7 anonim válasza:
Valószinüleg itt Bp-n is eltüntek csatornák, de még a "helyüket" is megváltoztaták. Hu és nekem még a tvm csatorna beállítása is rossz volt, úgyhogy a Tvvel nem szenvedtem, helyete felhoztam egy másikat. fuu
5/7 A kérdező kommentje:
hát igen, a helyeket is átvariálták.
2012. jan. 7. 18:45
6/7 anonim válasza:
Igaz, hogy 2 éves a bejegyzés, de most is aktuális. Legalább 6-7 csatorna ami eltűnt, ebből négyet rendszeresen néztem, Doq, Discovery, Spectrum és a Cool... marhajó... :(
7/7 A kérdező kommentje:
így van. nekem szerencsém van, mert nálam iptv van, de a ház többi részén még a sima kábel, és igazán parasztság ismét. és megint így év elején.
2014. jan. 7. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!