VV 4 és 5 közötti párhuzam volt már?
Atti sztem olyasmi mint a 4-ben Alekosz volt. Ugyanúgy központi figura és fura:) és szerintem ugyanúgy meg fogja nyerni. Csaba Jerzys, második helyre esélyes. Kinga Évás, ő lesz a harmadik. Fecó meg mint a Béci:DD
Nem?

Szerintem nagyon nem. Attilában és Alekoszban kb annyi a hasonlóság, hogy központi figurák, mást én nem látok. Fecóban meg Béciben meg csak annyi, hogy cigányok. Csaba ugyanolyan unalmas, mint Jerzy, de korántsem olyan hülye, tud normálisan beszélni, szerintem okos fiú.
Kinga, igaz, hogy hisztizik annyit, mint Éva, de Kinga mindig hülyeségeken hisztizik, és mellette rosszindulatú és buta is, amit Éváról nem lehet elmondani.

Jó, akkor nem. :) De Atti ugyanúgy megfogja nyerni mint A. Csaba is csak másodiknak lesz jó, mint J. És Kinga is csak a harmadik helyig tudja elhisztizni magát.
Fecó úgy esik ki mint Béci, mondjuk Cs ellen. És Peti mint Olivér csúfos vereség, mondjuk Fecó ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!