Észrevettétek már? (Anyukák és tinik kérdései közötti párhuzam)
Figyelt kérdés
Mindkét kategóriában szinte minden második kérdés, hogy terhes vagyok-e? :D
De van különbség is: a tiniknek mindig azt válaszolják, hogy "igen, lehetsz terhes, akkor is, ha menstruáltál, és akkor is, ha csak elővaladék volt..." Stb. A kismamáknál meg jönnek a millió praktikával, hogy mi kell a teherbe eséshez. Tök vicces szerintem :D mintha két külön fajról lenne szó, de a központi kérdés mégiscsak: "terhes vagyok?" És hozzá a részletes leírás arról, ki hova élvezett, és mikor, és a többi :D
2010. máj. 9. 07:32
1/1 anonim válasza:
Azért, mert a tinik attól TARTANAK, hogy teherbe estek, és nekik a lényeg a védekezésre kellene, hogy kerüljön,, akik meg akarnak, azok már régóta kisérleteznek és nem sikerül, tehát olyanok, akik féligmeddig meddö nök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!