Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Lessz-e VV 6 is, és mikor?

K.Sándor01 kérdése:

Lessz-e VV 6 is, és mikor?

Figyelt kérdés
2012. jan. 1. 17:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha bejelentik, azt tudni fogja mindenki. Addig legfeljebb találgatni lehet. Miután az rtl-nek nincs szórni való pénze, és a VV milliárdos nagyságú project, akár az is lehet hogy nem lesz. Ugyanakkor van nézettsége ahhoz, hogy megérje folytatni, úgyhogy passz.
2012. jan. 1. 17:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy kicsit pihentetni fogják mert az RTL nek vannak más műsor tervei is főműsor időre, szóval nem biztos, lehet 1-2 évig pihentetik majd a dolgot. Azért a VV4 bejött nekik az tény de a VV5 már kevésbé, nem kiüti már le úgy az embereket mint a régi, csak annyiból hogy van benne az aréna meg ezek a kisebb újítások. Lehet lesz lehet nem, lehet máskor, vagy lehet hogy teljesen más néven és más alapon fog újraindulni.
2012. jan. 1. 17:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Még szeptemberben mondták hogy lesz!!

Kb idén is szeptember körül indul a beszavazókkal...

2012. jan. 1. 18:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz. Már sok lenne és ennyi celebet minek ide? Az RTL inkább indithatna érdekesebb müsorokat. Nekem például nagyon hiányzik Frei Tamás nagyon érdekes dolgokat mutatott be nekünk
2012. jan. 1. 19:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sem lesz már idén.
2012. jan. 1. 19:26
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem sem lesz... megint lesz jópár év szünet.
2012. jan. 1. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!