Sziiasztok! Nagyon érdekelne engem a Sámán király 2. évadja vagy szériája vagy epizódja! Hol és mikor vetitik? Vagy hol és mikor és hogy tudnám megnézni?! Lécci irjatok
Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 19:52
2/7 A kérdező kommentje:
de ez az 1.évad
2012. jan. 1. 17:44
3/7 A kérdező kommentje:
ez a 64.rész az az 1.évad és további 78.rész van ami a 2.évad csak sehol nem találom
2012. jan. 1. 17:46
4/7 A kérdező kommentje:
oksa.köszi(:
2012. jan. 3. 16:59
5/7 anonim válasza:
Van sámán királyos oldalam és ne létezik anime formájában a 2. széria. Állítólag mangaként igen, amit letölthetsz a neten és megvehetsz könyvesboltokban, képregény boltokban. Ne keresd mert ha van is, csak japánban van, amit kétlek. Minden tudomásunk szerint és eddigi honlapos ismertségeim alapján, ez egy lezárt project, aminek 64 része van + 5-7 speciális [2001 és 2004 között kiadott] epizód.
6/7 anonim válasza:
a manga magyar nyelvűben is van, láttam már valahol, el is kezdtem olvasni, de nemtudom, hogy hol. (kedvencem a sámán király, úgyhogy biztos nem kevertem össze mással:D)
7/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen:) az én kedvencem is(L)
2012. júl. 30. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!