Milyen példát mutat a Disney Channel a mai gyerekeknek?
Tényleg szörnyű. Az én gyerekeim (2 és 4 éves) a piciknek való meséket szeretik rajta. Erre téli szünetben napi 2 perc Micimackó van rajta. A többi műsoridőt ezek a bugyuta sorozatok teszik ki. Remélem , ha nagyobbak lesznek értelmesebb "meséket" néznek majd.
Ha mesecsatorna, akkor már inkább JimJam.
Hát nem olyan agymosó, mint pl a Dóra a felfedező -.- Na hát attól agyfa.szt kapok >.<
A Pokemon legalább vmi értelmeset próbál sugallni, pl amit az előttem író is leírt, bátorság és kitartás, küzdelem egy álomért.
Ha valaki oktató jellegű rajzfilmeket keresne ajánlom a saját gyermekkori kedvenceimet :
A varázslatos iskolabusz - [link]
Egyszer volt... az ötlet - [link]
Egyszer volt... az élet - [link]
A legjobb a mesecsatornákat teljesen kihagyni, egyszerűen szemét amit a legtöbbön adnak. Jobb az otthoni DVD vagy a jövőre gondolva Blu-ray gyűjtemény.
Nekünk régen a jó Disney mesék mind kazettán voltak meg, már 5 évesen megtanultam kezelni a videót, hogy nézhessek Csipkerózsikát és Oroszlánkirályt :'D
Egyértelműen destruktív példát látnak.Olyan szinten blődli baromságokat adnak filmsorozat címszó alatt,hogy még egy három éves gyereket is hülyének néznek vele.Van 1-2 kisgyerek ismerős,aki nézi,onnan tudom,volt balszerencsém 1-2 momentumot elkapni.
Én is szeretem a South Parkot,úgy 11 éves korom óta,na de az szatíra és nem nézi hülyének a nézőt.Meg az amerikai társadalom bő 60%-a az tényleg olyan hülye,mint amilyennek bemutatják.Lassan olyan szinten hülye lesz,hogy parodizálni se kell,de ez más kultúrák társadalmára is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!