Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Milyen példát mutat a Disney...

Milyen példát mutat a Disney Channel a mai gyerekeknek?

Figyelt kérdés
Van egy műsor az a neve, hogy "Indul a risza" vagy valami hasonló baromság, a lényeg hogy két 13 éves lány a főszereplő, és az egyiknek az anyja 29 éves (az egyik részben mondja), ami azt jelenti, hogy 16 évesen szülte a lányát... a Disney Channel szerint normális, ha egy lány 16 évesen gyereket szül???
2011. dec. 29. 22:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Tényleg szörnyű. Az én gyerekeim (2 és 4 éves) a piciknek való meséket szeretik rajta. Erre téli szünetben napi 2 perc Micimackó van rajta. A többi műsoridőt ezek a bugyuta sorozatok teszik ki. Remélem , ha nagyobbak lesznek értelmesebb "meséket" néznek majd.

Ha mesecsatorna, akkor már inkább JimJam.

2011. dec. 30. 17:44
 12/20 anonim ***** válasza:
Szégyen az a csatorna. Régen az igazi Disney mesék nem ezekről az agyromboló hülyeségekről szóltak, hanem jóra és becsületességre tanították a gyerekeket.. Szörnyű ahogy lerombolják mindezt!
2012. jan. 1. 15:41
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Inkább felnövök Pokemonokon meg Songokun, mint ezeken az agymosó sz.arságokon.. -.-"
2012. jan. 8. 18:05
 14/20 anonim válasza:
54%
Mert a Pokemonokon meg Songokun nem agymosó? :DD XD
2012. jan. 9. 18:52
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
nem agymosott:9 A bátorságról és kitartásról meg a káme háméról szól:DD
2012. jan. 9. 19:07
 16/20 anonim ***** válasza:
65%

Hát nem olyan agymosó, mint pl a Dóra a felfedező -.- Na hát attól agyfa.szt kapok >.<

A Pokemon legalább vmi értelmeset próbál sugallni, pl amit az előttem író is leírt, bátorság és kitartás, küzdelem egy álomért.

2012. jan. 9. 19:33
 17/20 anonim válasza:
Szerintem Dóra a felfedező meg Mickey egér társai csak a 8 év alatti gyerekeknek nem agymosó. Ha mindenféle díjért jelölve van meg stb. akkor talán van vmi oktató célja is. De mindegy, nemérdekel, úgy se nézem őket :D
2012. jan. 10. 18:33
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki oktató jellegű rajzfilmeket keresne ajánlom a saját gyermekkori kedvenceimet :

A varázslatos iskolabusz - [link]

Egyszer volt... az ötlet - [link]

Egyszer volt... az élet - [link]

A legjobb a mesecsatornákat teljesen kihagyni, egyszerűen szemét amit a legtöbbön adnak. Jobb az otthoni DVD vagy a jövőre gondolva Blu-ray gyűjtemény.

Nekünk régen a jó Disney mesék mind kazettán voltak meg, már 5 évesen megtanultam kezelni a videót, hogy nézhessek Csipkerózsikát és Oroszlánkirályt :'D

2012. jan. 27. 20:02
 19/20 anonim válasza:
A nickelodeonon is vannak öhöhöhmmm....ki sem mondom.Fárasztó műsorok.Meg mindenki beleröhög
2014. ápr. 16. 17:54
 20/20 anonim ***** válasza:

Egyértelműen destruktív példát látnak.Olyan szinten blődli baromságokat adnak filmsorozat címszó alatt,hogy még egy három éves gyereket is hülyének néznek vele.Van 1-2 kisgyerek ismerős,aki nézi,onnan tudom,volt balszerencsém 1-2 momentumot elkapni.

Én is szeretem a South Parkot,úgy 11 éves korom óta,na de az szatíra és nem nézi hülyének a nézőt.Meg az amerikai társadalom bő 60%-a az tényleg olyan hülye,mint amilyennek bemutatják.Lassan olyan szinten hülye lesz,hogy parodizálni se kell,de ez más kultúrák társadalmára is igaz.

2015. júl. 29. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!