Milyen példát mutat a Disney Channel a mai gyerekeknek?
Figyelt kérdés
Van egy műsor az a neve, hogy "Indul a risza" vagy valami hasonló baromság, a lényeg hogy két 13 éves lány a főszereplő, és az egyiknek az anyja 29 éves (az egyik részben mondja), ami azt jelenti, hogy 16 évesen szülte a lányát... a Disney Channel szerint normális, ha egy lány 16 évesen gyereket szül???2011. dec. 29. 22:26
1/20 anonim válasza:
több, mint valószínű, hogy ezt fogja számolgatni egy gyerek...
3/20 A kérdező kommentje:
igen, jól hallottam, csodálkoztam is... amúgy lehet, hogy nem kezdik ez számolgatni a gyerekek, de rákérdezhetnek a szülőktől...
2011. dec. 29. 22:36
4/20 anonim válasza:
Az hagyján, (bár nem hiszem, hogy ezt fogják a kölykök számolgatni) de egyéb érdekes dolgok is vannak benne. Láttam sajnos egy-két részt, unokahúgom jóvoltából, szörnyű amit abban művelnek. 13 éves lányok, és úgy vannak öltözve, mint a 20 évesek, és úgy is rázzák magukat, a mindenféle 17 éves pasiknak. És akkor még csodálkoznak az emberek, hogy ilyen a mai 13-14 éves korosztály. Ha ez a példa, akkor mit várunk?
5/20 A kérdező kommentje:
na igen, erről nem is beszélve... véleményem szerint mióta tele van a Disney Channel ilyen élőszereplős műsorokkal, nagyon romlott a színvonal... hol vannak azok a régi mesék, amiket még én is szívesen néztem 20 éves létemre? Ma már tele van ilyen baromságokkal, amit ráadásul rossz példát is mutatnak a gyerekeknek... örülök, hogy én Walt Disney mesének nőttem fel...
2011. dec. 29. 22:40
6/20 A kérdező kommentje:
*meséken, nem mesének :D
2011. dec. 29. 22:40
8/20 anonim válasza:
A Jonas-ék faterja is max 30 :D:D:D
Mit kell ezen csodálkozni?
Ráncos pofi nem szerepelhet!
Mindenki legyen szépen tökéletes adás ez!
9/20 anonim válasza:
Azért azt nem várhatod el, hogy pokémonokon meg songunkun nőjenek fel:D amugy van egy két jó mese bár én nem nagyon szoktam nézni
10/20 anonim válasza:
Hát elég sok kis unokatesóm van akikkel van szerencsém eme remek sorozatokat nézni,és pont nem abba gondolnak bele,hogy 16 évesen szült az anyja. És igazándiból nem is muszáj néznie az embernek, és a gyereket sem kell a tévé elé leültetni.
Ha azt nézzük akkor szinte mindenhol agyleépítő sorozatok/filmek/mesék mennek,és nem csak a gyerekeket hanem a felnőtteket,kamaszokat is..a minimax,cartoonnetwork sem egy fejlesztő mesékkel rendelkeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!