Ha van itt olyan, aki ismeri személyesen VV Csabát, írna valamit róla?
Figyelt kérdés
Ő bent a kedvencem, nagyon szurkolok neki, hogy övé legyen a fődíj. Viszont nem sokat tudok róla, csak amennyit a villában látok, de engem érdekelne, hogy a igazi életben milyen. Mi akar lenni, hogy viselkedett anno suliban, milyen tanuló volt, stb. Lehet, hogy kicsit hülyén hangzik, hogy ilyeneket kérdezek, semmi személyeset nem akarok tudni, csak aki esetleg régen egy suliba járt vele meg ilyenek, írhatna róla pár szót :)2011. dec. 22. 20:36
1/3 anonim válasza:
nem személyesen, de ismerősöm ismeri.azt mondta jó fej, jó gyerek.nekem egy kicsit unalmasnak tűnik a villában, de talán épp azért mert egy átlagos srác.csak a helyes pasi kategóriát nem értem :s
2/3 anonim válasza:
nem ismerem őt,csak nekem is ő a kedvencem..elég jó a feladatokban,meg azt szeretem mikor olyan feladat van,amihez ész kell, meg akaraterő kell..abba ő nagyon jó szerintem.
3/3 anonim válasza:
a baj csak az hogy írtó unalmas ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!