Szerintetek ő fiú vagy lány?
Kíváncsi vagyok mert sokan mondják hogy lány meg sokan hogy fiú. Szerintem lány. A Soul Eaterből Crona. [link]
!!!18:51 vagyok!!!
Mi az, hogy egyértelműen fiú???? Talán már láttad a nagy füstös nemi szervét??Vagy miből állítod ilyen magabiztosan, hogy ő hapsi?A szinkronhangja nő,a teste nő [ha nem tűnt volna fel SZOKNYÁBAN van és van CICIJE valamint a haja se férfias]. Mondtam már keressétek fel és nem,nem kukit fogtok a szoknya alatt találni hanem puncit. TÉMA LEZÁRVA!
Az alkata is nőies, soha sem jutott eszembe hogy FIÚ lenne, még csak egy pillanatra sem. Nagyon érzékeny lelkületű, ez sem feltétlen a férfiakra jellemző, szerintem. Úgyhogy ez szerintem eldöntetett. Aki nem látja, forduljon kezelőorvosához, gyógyszerészéhez! Nem érdekel aztán semmilyen forrás, vagy utalás. . .
Nah ^^
Szerintem is fiú!
Módjuk tényleg nincs kimondva az iroaltal hogy konkrétan fiú-e vagy lány!(régen olvastam egy cikket hogy direk nem mondja el!) szóval ez egy ilyen döntsd elmagadnak karakter!
am. Sztem fiú mert amikor MONDJA! (szal mért mondaná ha lány lenne!) Makanak hogy nemtudja hogy kell bánni a lányokkal akkor el pirul!--> egy lány mi a jó édes életért pirulna el?!
még amúgy MI AZ HOGY SZOKNYA????? Vakok vagytok az RUHA! És hogy miért hord RUHÁT? Hát istenem nem tudja mit kell hordani egy fiúnak meg egy lánynak! XD
A linkre pedig:ÉS?, istenem egy fiúnak is még gyűrődhet a ruhája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!