Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek ő fiú vagy lány?

Szerintetek ő fiú vagy lány?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok mert sokan mondják hogy lány meg sokan hogy fiú. Szerintem lány. A Soul Eaterből Crona. [link]

[link]

[link]

2011. dec. 22. 18:29
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Nemtudom hogy milyen rajzfilm ez, de sztem fiú...
2011. dec. 22. 18:33
 2/32 A kérdező kommentje:
De nő a hangja és ilyen nőies az alakja és jó hosszú a szoknyája:D xD
2011. dec. 22. 18:36
 3/32 anonim ***** válasza:
sztem lany
2011. dec. 22. 18:38
 4/32 A kérdező kommentje:
[link] :)) xD
2011. dec. 22. 18:40
 5/32 anonim ***** válasza:

[link]

Crona's sex is left ambiguous, giving Crona several androgynous qualities, although Crona is seen wearing a skirt during Crona's childhood flashbacks. In the Yen Press translation of the manga and the Funimation dub of the anime, Crona is referred to as a "he" to simplify the matter.

Ha nem értenéd: homályos a neme, nehezen eldönthető, mert androgünként van ábrázolva. A visszaemlékezésekben szoknyát visel gyerekként, ezért gondolják hogy lány. Más fordításban viszont a hímnemű névmással írják le, abban fiú.

2011. dec. 22. 18:42
 6/32 anonim ***** válasza:
3%

Crona lány ti idióta retardált gyökerek.

Látszik rajta, hogy ő egy kis csaj bár kissé öregnek néz ki. Ne legyetek ennyire fajankók az íz enne meg titeket, még a nemeket sem tudjátok meg különböztetni? Ő LÁNY!

2011. dec. 22. 18:51
 7/32 anonim ***** válasza:
2%
mi az h homályos a neme?idióta!
2011. dec. 22. 18:52
 8/32 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is láány:D végre egy jó válasz :3
2011. dec. 22. 18:53
 9/32 anonim ***** válasza:
30%

18:51 vagyok:

És ne merészeljetek ezen vitatkozni, főleg ne olyan aki nem is nézi a Soul Eater -t.Vagy aki nem is néz animét csak elkezdi tippelni, hogy szerintem lány, szerintem fiú, szerintem meg HOMÁLYOS a neme.Nincs olyan, hogy homályos a neme!Lehet lány, fiú, vagy transzfesztita akiről fingod sincs, hogy nő vagy hapsi, de tuti, hogy csak egy nemiszerve van mivel nem lehet egyszerre sunája és töke is.Nincs igazam?

Ha még is kételkedtek abban, hogy Crona lány (már pedig lány) akkor keressétek fel és húzzátok fel a szoknyáját a tangáját meg le.És nini ott lesz egy p*nci. ; )

2011. dec. 22. 18:59
 10/32 A kérdező kommentje:
Eznaagy ezen szakadok :D xDD Igen mostmár 100% hogy lány:)
2011. dec. 22. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!