Mit szóltok ahhoz, h a Kocsis Tibor nyerte meg az X-Faktort?
Figyelt kérdés
Én szerintem Enikő sokkal jobban énekelt :S2011. dec. 18. 21:43
12/17 anonim válasza:
Azért szerintem Kocsist ne tedd a Megasztárhoz,a megasztrában kimagaslóan nagy tehetségek vannak,akik magasan felül múlják az x factor versenyzőit!
13/17 anonim válasza:
Micsoda?
Most Fekete Dávidra gondolsz? Vagy Szíj Melindára? Talán Kökény Attilára, Tolvai Renátára?
Megsúgom egy zenetanár sírva fakadna rajta.
Az X-faktorosok sem profik mind, de a Megasztárosokat magasan verik!
14/17 anonim válasza:
Az X-Faktor döntőjébe be se jutottak volna a múlt évi Megasztárosok. Az egy amatőr valami volt ehhez képest.
15/17 anonim válasza:
Hihetetlen itt mindenki csak arra figyel h ki hogy énekel? Az éneklést meg tudja tanítani egy énektanár, annak akinek van hallása. Nem azt mondom, hogy nem fontos az éneklés, de sztem az egyéniség, az őszinte előadásmód, a műről való gondolkodás, az éenkes saját lelkének felvitele a színpadra sokkal fontosabb, ez az ELŐADÓMŰVÉSZET lényege. És attól még hogy az X faktor mainstream sztárcsináló, lehet őszintének lenni a kommerszben is. Amúgy Tibi remek előadásokat adott végig, és ez főleg a Maleknek köszönhető. Enikő tud énekelni, de egy erőszakos minden áron nyerni akaró törtető.
16/17 anonim válasza:
Mi? Kocsis Tibor nyerte? Miből gondolod? :)
Kocsis Tibor: Lásd a csodát: 425.951 megtekintés
Muri Enikő: Késő már: 1.031.450 megtekintés
Kocsis Tibor dalának 605.499-el kevesebb a nézettsége, ami azt jelenti, hogy Tibó dalát még 89.774 embernek kéne megnéznie ahhoz, hogy elérje Enikő nézettségének a felét.
17/17 anonim válasza:
Amikor kimondták a győztes nevét,akkor dühömben odavágtam a dísz párnákat a TV-hez.(nem vagyok idegbeteg,csak Muri Eikő fan,és még 3 évvel később is bánt,hogy nem ő nyert)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!