Mit szóltok ahhoz, h a Kocsis Tibor nyerte meg az X-Faktort?
Figyelt kérdés
Én szerintem Enikő sokkal jobban énekelt :S2011. dec. 18. 21:43
1/17 anonim válasza:
először is azt, hogy hülye vagy, másodszor, hogy az nyerte, aki megérdemelte!!!!!!!
2/17 A kérdező kommentje:
köszönöm :'DD
2011. dec. 18. 21:51
3/17 anonim válasza:
Tibi sokkal-sokkal jobban énekelt, mint Enikő!! nem elfogultság, én a Gergőnek szurkoltam mert erdélyi vagyok, elég közel lakunk egymáshoz és az ő egyénisége, stílusa tetszett nekem leginkább, de viszont ha már Enikőről és Tibiről van szó, hát egyértelműen a Tibi énekel profibb módon!!!
4/17 anonim válasza:
Enikőnek szurkoltam, de ma este Tibi jobb volt.
5/17 anonim válasza:
Enikő a közelébe se ért a Tibornak, nem értem mit keresett a fináléban.
Még jó, hogy Tibor nyert!!!
6/17 anonim válasza:
Még csak azt akarom mondani, hogy a válaszom 100 %-ban hasznosnak tűnik.
7/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek zöld kezet adtam :))
2011. dec. 18. 22:03
8/17 anonim válasza:
Enikő a nyomában sem volt, én sem értem hogyan került a döntőbe. Tibinek, Tominak és Gyurcsik Tibinek kellett volna az első 3-nak lennie.
9/17 anonim válasza:
Az nyert, aki 100%-ig megérdemelte! Az elejétől fogva neki és Tarányi Tominak szurkoltam.
10/17 anonim válasza:
Tarány Tamásnak és Kocsis Gergőnek kellett volna a döntőben szerepelnie. De Tibor az összes Megasztár, Csillag születik, X-Faktor magasan legjobb ÉNEKESE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!