Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Örültök h Baricz eset ki?

Örültök h Baricz eset ki?

Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 22:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
29%
NEM! Muri Enikőnek nem kellene most bent lennie, Gergőnek meg kellett volna nyernie! De annak örülök, hogy Tarány Tamás kiesett a múlt héten, már épp ideje volt.
2011. dec. 17. 23:34
 12/17 anonim ***** válasza:
68%

Miért a másik kettő tovább jutó mivel jobb?

Az egyik egy leesett csillag,a csillag születikkel

sem ért el semmit,a másik pedig egy tavaly kiselejtezett x faktoros!Hát valóban erős mezőny!

Tamás a legjobb!

2011. dec. 17. 23:42
 13/17 anonim ***** válasza:

igen, Veca is Csillag születikes volt, és bizonyított, akárcsak Tibi (én akkor nem néztem, tehát nem tudom összehasonlítani az akkori képességeiket a mostanival), de nem feltétlenül kell megbélyegezni valakit azért, mert még egyszer megpróbál valamit, ami egyszer nem úgy sikerült. Mellesleg Enikővel nem az a bajom, hogy tavaly is indult és nem jutott el az élő show-ig, az ő CD-jét nem venném meg, de nem azért, mert ez másodszori próbálkozása.

Akiét szívesen venném és hallgatnám, az Tarány Tamás, Kocsis Tibi, bár annak idején ezt gondoltam Vecáról is, aztán ahogy kijöttek a dalai és hallgattam őket, hiába szerettem a hangját, ő teljesen más arcát mutatta, mint amilyet megismertünk, így már őt sem hallgatom. Remélem a fiúk nem járnak így.

2011. dec. 18. 07:55
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem láttam, és szomorúan olvasom hogy ő esett ki.

Szerintem Kocsisnak kellet volna már rég.

2011. dec. 18. 09:07
 15/17 anonim ***** válasza:
23%
hál isten kiesett a tinik múlthéten lemerítették a kártyájukat és így nem tudták dögivel küldeni az smseket....
2011. dec. 18. 09:11
 16/17 anonim ***** válasza:
77%
Egyáltalán nem örülök..Jó, az tény, hogy a másik két versenyzőnek jobb a hangja, de Gergő őszinte és mindig önmagát adja ja és persze egyedi. Enikőt ki nem állhatom, mindig megjátssza magát. Erről ennyit :(
2011. dec. 18. 12:15
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Muri Enikőnek kellett volna kiesnie inkább, DE MÁR RÉGEN!!!

2011. dec. 18. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!