Most őszintén! Ki és mit szeret ezen a vv Csabán?
"Mindenkinek az a villalakó szimpatikus akiben önmagát látja."
Nahh hát én nagyon ne bírom csabát pedig magamat látom benne.
sőt!hasonlítok rá külsőleg is csak én nem vagyok kigyúrva:D
és hasonlítok rá belsőleg is.tehát kb én is így viselkednék bent a villában.ezt már szinte minden volt osztálytársamtól megkaptam...
Oké, kérdező, akkor gyengébbek kedvéért mágegyszer:
gyávaság kérdése: Péter és Attila a gyávák, mert úgy félnek a párbajtól, mint a tűztől, igyekeznek úgy kavarni a lecsót, hogy a közelébe se kerüljenek. Fosnak a párbajtól, mint Pistike a kilencnapos húslevestől.
Péter nyíltan elmondta, hogy azért nem teszi Csabára, mert nem akarja megrizikózni, hogy Csaba őt vigye ki emiatt. Fosik tehát Csabától, mint Pistika a kilencnapos húslevestől. Érted? Vagy ha nem, sebaj, majd harmadszor is elmondja valaki Neked :)
összefoglalók kérdése: Csaba nem SEMMIT nem csinál, hanem semmi GÁZOSAT. Na, ezt ennél magyarabban még egy gyenge felfogással rendelkezúnek sem lehet elmondani. Másnak világos volt, csak neked nem, jelezz, ha ezt is akarod harmadszorra megmagyaráztatnod.
Ja, humorosság kérdése: láttad a táncversenyt? Tudod, ahol Csaba poénkodott, asztalon táncolt, és megnyerte Annamarinak a versenyt (holott TUDTA, hogy ő nem profitál a díjból, ugyanis ő nem találkozhat a családjával). Attila poénosan állt és forgatta Kingát, ja tényleg ott is sokkal viccesebb volt.....no comment.
Csaba poénos, eredetei, és egyéniség. Attilának is van egyénisége, csak kicsit rothadt. Persze, van akinek ez a mérce.....
Comprende mindent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!