Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Titeket nem idegesít VV Veronika?

Titeket nem idegesít VV Veronika?

Figyelt kérdés
2011. dec. 16. 13:21
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
Minket az egész VV idegesít.
2011. dec. 16. 13:30
 2/36 anonim ***** válasza:
100%

dehogynem

de csak hétfőig

akkor kiesik

2011. dec. 16. 13:32
 3/36 anonim ***** válasza:
Minden idegesít benne: a látványa a hangja, a beszéde, minden...
2011. dec. 16. 13:33
 4/36 anonim ***** válasza:
24%
Engem nem, én szeretem. Százszor inkább ő, mint az elmebeteg Vera vagy mint a láthatatlan Csaba.
2011. dec. 16. 13:34
 5/36 anonim ***** válasza:
51%
hajrá Vera!!:)
2011. dec. 16. 13:36
 6/36 anonim ***** válasza:
77%

Csaba azért láthatatlan, mert a csatorna nem teszi bele az összefoglalókba. Mert nem viselkedik ahhoz eléggé botrányosan, hogy beletegyék. De erre könnyen rájöhetett, aki ésszel rendelkezik.

Vera meg szimplán skizofrén. Orvosi eset, nem vitás :)

Veronika szeretethiányos, ezért már mindegy neki, ki, csak valaki ölelgesse. Sajnálom is valahol, de tény, hogy affektál és rájátszik a butuska szerepre. Életben idegesítenek az ilyen nők.

2011. dec. 16. 13:39
 7/36 A kérdező kommentje:

Engem Veronika nagyon idegesít ahogy affektál meg nyávog.

Csaba szerintem a legnormálisabb a villában nem tudom mért utálják őt annyian.

Mondjuk Verát is bírom mert ő meg szemükbe mondja az igazat.

2011. dec. 16. 13:50
 8/36 anonim ***** válasza:
engem is iszonyat irritál, egy hisztis p*csa aki elvárja másoktól, hogy kinyalják a seggét... nem tudom elhinni, hogy tényleg ennyire hülye vagy csak megjátszotta a hülyét, de egy épeszű ember magától rájön, hogy ha vkivel (egy ellenkező neművel, pl. Péterrel) este lenge öltözetben szorosan átölelkezve együtt alszanak, akkor azért az már több, mint barátság... bírtam, mikor kiverte a hisztit, amikor Péter bevallotta, hogy szívesen megd*gná, és eljátszotta, hogy neki erről nem volt fogalma... most komolyan ennyire hülye vagy csak megjátsza???? vagy már ő maga se veszi észre, milyen r*bancosan viselkedik? -.-
2011. dec. 16. 17:49
 9/36 anonim ***** válasza:
Engem jobban idegesít a takony király csaba!!!
2011. dec. 16. 17:49
 10/36 A kérdező kommentje:
Amúgy a Csaba nem is szokott fikázni! Ezt a jelzőt csak az Attila mondta rá h megszégyenítse.Veronikát meg nem értem ,már egy csomószor mondta h neki nem jön be Péter meg szerinte csúnya akkor meg mért ölelgeti és puszilgatja folyton?!
2011. dec. 16. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!