Kinek drukkoltok az X Faktor döntőjében? Szerintetek ki nyer?
Figyelt kérdés
2011. dec. 15. 15:18
1/9 anonim válasza:
Muri: sztem ő nyer
Kocsis: remélem ő nyer
Tarány: neki szurkoltam :D
2/9 anonim válasza:
Gergőnek szurkolok,
a másik kettő egyik produkciójára sem emlékszem,12 egy tucat belőlük
de nekem is Tarány Tamás az x-faktor.
3/9 anonim válasza:
....ja,
és annyira tolják Muri E-t,hogy biztos ő nyer
4/9 anonim válasza:
Én Tarány Tamásnak drukkoltam de sajnos ő kiesett :/ Am. szerintem Kocsis nyeri.
5/9 anonim válasza:
Szerintem Kocsis Timor nyeri, de nekem nem szimpatikus néha mikor énekel a fejem is belefájdul olyan éles a hangja - de lehet, hogy csak velem van a baj. Én Enikőnek szurkolok már az elejétől, de Gergő se rossz.
7/9 anonim válasza:
Szerintem Enikő nyer és neki is szurkolok. Talán ha a Gergő nagyon jó lesz akkor azt mondom inkább nyerjen ő de alapjáraton Enikő a favorit. De Barna Gergő volt csak őt kiejtette az Ildikó mert szerinte ő nem sírhat de persze ő két adásra rá ott műmájerkedett és siránkozott.
9/9 anonim válasza:
nekem Kocsis Tibor a kedvencem... neki drukkolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!