Mi a véleményetek, hogy Csaba lett a kiválasztott?
mikor mondták hogy Sittes..tudtam,h., csabira megy a jel...visszamegy csabi...többet ér bármelyiknél...kit nézzek a játékokba??
veronikát..vagy nézzem a jellemtelen petikét..fúúú,mondjuk legjobban annak örültem volna ha vera húzná ki a csíkot..
Veronikát és Pétert kint hagyja mint a sicc!
A bukott ügyvédnőnek a sznob társasága biztos,hogy szavaz rá!
milyen agg szűzek..??
nem hinném h., csabinak ezekből tevődik a rajongótábora...30 éves csajszi vok...csaba szurkoló,,mert van jelleme,agya..amit ő képvisel az nekem szimpatikus..
A Csaba utálók meg az unintelligencia képviselői. Agy nélkül szajkózzák Attila szavait, mint tuja, meg fikaevő, bele sem gondolnak két dologba:
tuja - miért? azért, mert nincs benne az összefoglalókban? De hát abban csak azok szerepelnek, akik aznap görények, hisztisek, szemetek, vagy taplók voltak. Hát igen, Csaba egyszer sem volt egyik sem.
fikaevő - ezt látta bárki is az országban, vagy csak mindent elhisznek Attilának? De hiszen mindenki tudja, hogy Attila hazudik, mint a fene, csak hogy Csabá lejárassa.....
Jaj, a Csaba utálók annyira ostobák.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!