Mi a véleményetek, hogy Csaba lett a kiválasztott?
Figyelt kérdés
2011. dec. 11. 21:41
2/17 anonim válasza:
az, hogy most egyesek, akik védettek rá merték rakni, mivel őket nem viheti ki, gondolok itt gergőre, aki nem merne kimenni Csabával párbajozni, mert egy halál unalmas pasi
3/17 anonim válasza:
Hát nem örülök neki remélem visszamegy. Attila amit meg mondott nagyon bunkó.
4/17 A kérdező kommentje:
mit mondott Atilla?
2011. dec. 11. 21:47
5/17 anonim válasza:
2. vagyok, ja meg attilának is csak ilyenkor nagy a szája kiválasztásnál, amikor biztos abban, hogy ő nem mehet párbajozni, eddig kb mindig eszterre rakta...
6/17 anonim válasza:
Attila azt mondta Csabának hogy::::Edd otthon a fikádat.
7/17 anonim válasza:
Attila undorító volt,nagyon megalázta ezekkel amiket mondott.. (legalábbis szerintem) Nagyon remélem hogy visszamegy...
8/17 anonim válasza:
Az is szomorú hogy Attila mellé Pétert rakták be
Ha Péter helyett Gergő lett volna pankráció lett volna
9/17 anonim válasza:
A retekklub megint játszott mi?
A két manipulátort egybe rakta,hogy az egyik biztos védett legyen!
De el sem tudják képzelni,hogy a Csabinak mekkora rajongó tábora van!Visszamész Csabi!!!!!
10/17 alkesz éva válasza:
Mikor kimondták,hogy Gergő nyert már akkor gondoltam,hogy Csaba lesz a kiválasztott.Remélem,hogy Petit hívja ki,és kint is hagyja a p.csába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!