Melyik orszagnak drukkolsz az Eurovizios Dalverseny ma esti dontojeben?
Figyelt kérdés
Szitkozodast, a musor, esetleg a szereplok kritikajara nem vagyok kivancsi, tisztaban vagyok a hianyossagokkal, gyenge pontokkal. En most azt kerdezem, kinek a produkcioja nyerte el eddig a tetszeseteket.
En Moldovanak es Litvanianak drukkolok, ok nagyon tetszettek.
2009. máj. 16. 19:27
2/9 A kérdező kommentje:
Erre kivancsi voltam, hogy Norvegiat hanyan mondjak majd. Erdekes, hogy altalaban a norveg sracot josoljak gyoztesnek. Ez miert van? Engem ugyan nem fogott meg az eloadasa, de erdekelne, masoknak mi tetszik benne (minden rosszindulat nelkul, hisz ez egy jatek).
2009. máj. 16. 19:32
3/9 anonim válasza:
Görögországnak. Sakis... rá fogok szavazni.
4/9 anonim válasza:
Én is a Norvég fiúnak drukkolok. Nem mondom hogy ő fog győzni, de örülnék neki. Egyszerűen azért, mert ebben az iszonyatosan gyenge felhozatalban (ami már évek óta tapasztalható) ő volt az egyetlen akire felfigyeltem. Ha nem is egy egetrengető dallal jött, de édesen adja elő, a hegedű egyedivé teszi a dalt és ettől nem egy tipikus popszám. Na meg a táncosok fantasztikusak.
7/9 anonim válasza:
Észtországnak drukkoltam... Hát, nem jött be. :)
8/9 anonim válasza:
nekem Azerbajdzsán volt a kedvencem,meg Németország..de örülök h.Norvégia nyert.szerintem a görög dal és előadó nagyon égő volt...
9/9 anonim válasza:
Nekem Azerbajdzsán és Románia tetszett, de a törökök se voltak rosszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!