Az idén mikor lesz az Eurovizios dalverseny? Hol közvetitik majd (m1)?
Az első elődöntő május 11, a második május 12. A döntő, amit a TV is közvetít, az május 14. Düsseldorfban rendezik.
Vagy az M1 (Magyar Televízió), vagy a Duna TV közvetíti, ezt nem tudom pontosan, de sztem az M1 fogja. Ha vannak német adóid a TV-n, szerintem az ARD adja majd.
És elvileg ebben a hónapban eldől, kit indít Magyarország a versenyre.
Az első vagyok.
Bocs, az első elődöntő május 10-én lesz, és itt szerepel majd a magyar előadó is.
Jelenleg Magyarországon kevés az, akire azt mondhatnánk, túljutnak az elődöntőkön.
De úgyis valami megaszart vagy x-faktort fognak választani, de kinézem a "zsűriből", hogy az sp gyereket jelölik.
Köszönöm, tavaly elnéztem :) pedig minden évben nézem.
Valahogy Magyarország mindig "beválaszt". Mondjuk Rúzsa magdi jo lett volna, csak nem azzal a mezitlábas szereléssel. De Tóth gabi..... nane. Most majd beszóltok nekem, de szerintem volt olyan a Megasztárban, aki akár befutó is lehetne.... Tolvaj Renáta :) De tényleg, van megjelenése, hangja, szinpadra való!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!