Mi történt ma reggel Acél Annával?
Élő adásban kapott rohamot a hazai híradós! Elsötétült a képernyő...
Döbbenetes pillanatoknak lehettek szemtanúi a korán kelő Híradó nézők! Az MTV bemondónője, Acél Anna ugyanis az élő adás közben köhögőrohamot kapott!
Egész délelőtt izzottak a telefonvonalak az MTV-nél, és a nézők aggódva érdeklődtek Acél Anna hogyléte felől. Kora reggel ugyanis nem várt esemény zavarta meg a Királyi tévé 6 órás híradóját. A bemondónő élő adás közben köhögőrohamot kapott, majd felállt, és a nézők szeme láttára kiment a stúdióból. Távozása után pár pillanatra elsötétült a képernyő is.
- Most járok a vége felé egy megfázásnak, nekem úgy tűnt, hogy már meggyógyultam. Adás közben a második percnél tarthattam, amikor egy porszem ráült a hangszálamra, ami ebben az állapotban nem várt tüneteket produkált. Iszonyatos köhögés tört rám, amit elfojtani nem tudtam. Éreztem, hogy nem tudnak helyettem más képet beadni, így arra gondoltam, hogy ne engemet nézzenek a nézők, miközben fulladozom. Felálltam és kimentem, ittam egy pohár vizet, miután elmúlt a köhögés. Roppant kínos volt, de nem azért, mert több ezren láthatták, hanem azért, mert akkor úgy gondoltam, hogy menten megfulladok. Adás után hazamentem és ágyba bújtam hogy teljesen kikúráljam magamat vasárnapig, ugyanis akkor kerülök újból képernyőre - árulta el az egyik legtapasztaltabb híradós.
Szerettük volna videót is csatolni, ám az MTV oldalára nem került fel ez a bizonyos adás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!