Van itt valaki aki néz valamilyen animét?
Figyelt kérdés
HA igen ki mit néz? :D:D:D2011. dec. 3. 20:13
1/17 anonim válasza:
Jelen! Én nézem az Elfen liedet, Death note, nana, Naruto, Hellsing, Bleach, Kimi kiss prure rouge, Vampire knight, green green, Paradise kiss, Lovely complex, Full metal panic, Rosen maiden. Amúgy mire ez a kérdés? Nem találsz olyat amihez kedved lenne, vagy újat akarsz keresni amit még nem néztél?
2/17 A kérdező kommentje:
Keresek újakat:D
2011. dec. 3. 20:43
3/17 A kérdező kommentje:
És amúgy jó sokat nézzeeeel*-*
2011. dec. 3. 20:44
4/17 anonim válasza:
jaja :D de még nem is írtam le mindet? am esetleg ha mondasz stílust hogy mihez van kedved akkor úgy is segíthetek:)
5/17 A kérdező kommentje:
Köszi háát valami olyat mint a Death note olyasmit:D
2011. dec. 4. 12:43
6/17 A kérdező kommentje:
Énis nézek/néztem sokat főleg így kisebb koromban is néztem :DD Jelenleg NArutot/Shippuudent,NAna-t,Death note-ot nézek,dee majd Bleachtet is elszeretném kezdeni!:D
2011. dec. 4. 12:46
7/17 anonim válasza:
hát szerintem a Hellsing hangulata kicsit hasonlít a death note hoz ha még nem nézted feltétlenül kezd el :D
8/17 A kérdező kommentje:
Köszi:3
2011. dec. 6. 18:29
9/17 anonim válasza:
Én nagyon sokat végignéztem már , listát kéne vezetnem xD
Amik most beugranak, az a Kimi Ni Todoke első évada , a Chu Bra , Elég sok ecchi , soul eater, naruto , a naruto shippuuden 85.részéig, durarara első 13 rész ,Toradora (ez a kedvencem ..IMÁDOM), akkor még Nana , Clannad (ennek szomorú a vége :(( ) , Peach Girl , most más nem jut eszembe , pedig van még nagyon sok . :D Ha eszembe jut , leírom :D
10/17 anonim válasza:
Vampire Knight , Lovely Complex ( vagyhogyírják...) Ao no exorcist ( ezt is imádom :DD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!