Baricz Gergely (xfaktor) meleg?
http://www.youtube.com/watch?v=OkA6C7Ex-Es
Ebben mondja el, hogy lelki társa Bagossy Norbert. És nézzétek meg hogyan néznek egymásra.
Melegségem és vallásom miatt is felháborít a kérdés.
Én melegként mondom, hogy egyáltalán nem tűnik nekem annak. A barátja sem. Tetszik a srác, igaz a barátja jobban. Semmi melegségre utalót nem láttam rajtuk.
És tényleg létezik igazi barátság. Az övék vélhetően az. Bárcsak sokan megtapasztalhatnák, milyen az, amikor van egy igazi legjobb barátja az embernek.
Verával való kapcsolatuk a bizonyíték, hogy nem meleg. És én hiszek abban, hogy nem csak az ágyban lehet kapcsolatot kezdeni, hanem fokozatosan is lehet haladni, és kapcsolatban is lehet tisztának lenni. Örülök, hogy van még ilyen, drukkolok nekik. És vegyen róluk példát mindenki.
Ízlésekről meg minek nyitunk vitát? A tinik meg majd felnőnek.
Egyébként ha meleg lett volna, akkor mi lett volna? Ez miért téma állandóan?
És ismerek erdélyi embereket, felmenőim is származnak onnan. Ott még tényleg tisztábbak az emberek lelki értelemben. Legalábbis ott könnyebb tiszta embert találni.
Egyébként tényleg van olyan, hogy a legjobb barátok közelebb kerülnek lelkileg, mint a szerelmesek, de ez akkor is más, és ettől nem lesz senki meleg. A legjobb barátság a legnemesebb emberi kapcsolat.
Mi az, hogy tiszta ember?!
Mert valaki szépen mosolyog, és megnyerő, már csak jó lehet?!
Nem ismerem őket, és nem is rájuk vonatkozólag írom ezt, vagyis részben igen. Nem tudtok ezekről az emberekről igazából semmit sem. Messziről jött ember pedig azt mond, amit akar:)
Nem azt mondtam, hogy Gergő biztosan tiszta, hanem azt, hogy az erdélyi emberekről ez jobban elhihető.
Én sem tudok róluk semmit, de bizakodom és drukkolok.
16
Tiszta ember az, aki fürdik! :)
De félre a tréfát, valóban nem meleg. A kérdező viszont az, és ráizgult Gergőre, ezért érdekli ennyire a téma. :)))
Mellesleg, ha én nőként így néznék 1 pasira, mint ez a 2 fiú, a pasi azt hinné, hogy leszbikus vagyok...egyáltalán nincs semmi másság a nézésükben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!