Ki a kedvencetek a VV 5-ból?
én is pont most akartam ezt a kérdést feltenni :D
egyébként ATTILa :D
senki, azt se tudom, hogy kik vannak benn, de nem is érdekel!
14/L
én nem vagyok vv fan nem szoktam szavazni különösebben nem számít ki esik ki, de talán a legnormálisabb eszter és seri.
A férfiak gyengék a két egofejű attiláról és a péterről nem is kell szót ejteni.
Csaba gergő olyan lapítósak nem mostanában fognak szerintem kiesni.fecó érzelmesebb de olyan kis butácska de nem az a megbántós balhézós fajta.
A lányok közül pedig nagyon gyűlölködőek az idegbeteg kinga és talán egy picit vera.Veronika egy szeretetéhes naív kislány jólelkű szerintem, de amit csinál péterrel azt undorítónak tartom. Annamari olyan semleges nem is lehet nagyon látni mostanában olyan kifejezéstelen az arcra és unalmas egy jelenség.
lol,saját kérdésedre válaszolsz
ciki
Nekem Fecó!
De úgy is Attila fogja megnyerni.
Attila.
Ez csak egy játék. Nem kell komolyan venni amit csinálnak. Miatta érdemes nézni a műsort. Különben mi történne? Engem az, hogy a Gergő mit kínlódik a "csajával" nem igazán érdekel.
Az Attila szövegein lehet legalább lehet röhögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!