Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV Veronikáról nincs valahol...

VV Veronikáról nincs valahol olyan kép ahol még nem volt megműtve a szája?

Figyelt kérdés
Amúgy olvastátok, hogy az idióta apja miatt műveli ezt magával? Mert fiút akart belőle csinálni? Láttátok szegény hogy nézett ki gyerekként? Pont mint egy fiú. Nem csodállom, hogy ilyen lett, eddig nem nagyon bírtam, de mostmár megértem, hogy miért néz így ki és mit miért csinál és kezdem megkedvelni.
2011. nov. 25. 13:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Tényleg nem bántásból írom de alapból férfias arca van, így könnyű ezeket kitalálni róla.. (gondolom vagy neten vagy újságban olvastad)

kép:

[link]

2011. nov. 25. 21:26
 2/3 A kérdező kommentje:
itt is meg volt már, ez sem az eredeti szája.
2011. nov. 25. 21:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez szerintem már műtött kép. Az arca tényleg nagyon férfias, meg hát alakra sem tökéletes, így ezért ez a sok cicoma és műtét. Egyébként a szemei nagyon szépek és az saját :)
2011. nov. 26. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!