Lágyéksérv ha nincs megműtve, mi történhet?
Figyelt kérdés
A menj orvoshoz tanácsokat hanyagoljátok légyszives,nem én vagyok,hanem egy ismerős akit meg kell győznöm,hogy sürgősen doki.Bár szerintem sok éve ilyen neki.2011. júl. 30. 11:22
2/5 A kérdező kommentje:
férfinál is?
miért?
googlezok,és mindenhol csak a tünetek,kezelés,műtét amiről irnak, a kezeletlenségéről sehol :S
2011. júl. 30. 15:25
3/5 anonim válasza:
Ha nem műtik, akkor a sérv kizáródhat. :
"A sérv legveszélyesebb szövődménye a kizáródás. A sérv nyakát képező gyűrű megszorul, és a sérv tartalmát annak ereivel együtt kizárja. A kizáródás ismét történhet hirtelen - például egy nehéz tárgy megemelése után - vagy lappangva. Mivel a zsigerek vérellátásának megszűnése bélelhaláshoz vezet, a kizáródott sérvet életveszélyes állapotnak tartjuk, amely azonnali sebészi beavatkozást igényel. Diagnózisát segíti - az egyre romló fizikális állapot mellett - a sérv felett lévő bőr elszíneződése, duzzanata."
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
na kedves kérdező NE meny orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!