Miért nevet VV Seherezádé ilyen furcsán?
Figyelt kérdés
h-h-h-hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh2011. nov. 22. 21:29
1/7 A kérdező kommentje:
engem irritál
2011. nov. 22. 21:30
2/7 Picsusz válasza:
Én nem tudom miért nevet igy,de engem is idegesit.Mint valami kanca ló nyerítene :-)
3/7 anonim válasza:
Most nem tudom, miért kellett moderálni O_O
A kategóriára céloztam
Állatok > Vadállatok
4/7 anonim válasza:
Hát ezen a kategóriáson szakadtam xDD
Bocsi az offért, de muszáj volt megírnom :D
5/7 anonim válasza:
Szerintem direkt csinálja,azt hiszi hogy ezzel milyen különleges nőnek fogják gondolni. Tuti,hogy az életben nem így nevet!
6/7 A kérdező kommentje:
nyerít:D ez tetszik
2011. nov. 23. 19:10
7/7 anonim válasza:
Nem kell elkezdeni engem most osztani. De elmondom, hogy hasonlóan nevetek és egyáltalán nem direkt. Nem gondolom, hogy ettől jobb lennék bármivel, sőt. Sajnos nem tudok rajta változtatni, akárhogy próbálom. Kicsi korom óta "nyerítek" és valószínűleg annyira belém ivódott, hogy ez így is marad. Mellesleg szerintem is nagyon csúnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!