Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Egy Eszter - Kinga párbajról...

Egy Eszter - Kinga párbajról ki jönne vissza?

Figyelt kérdés
Szerintem Eszter menne vissza.
2011. nov. 20. 23:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100% hogy Eszter!
2011. nov. 21. 17:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Eszter.
2011. nov. 21. 20:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Mindegyik ronda szájú nő undorító, ha káromkodik és ba.dmegezik kötőszóként. Az még durvább lenne, ha az ügyvéd néni is bevállalná a "ribizlisége" mellé még ezt is. Tulajdonképpen nekem nem is annyira a ribiség, ronda beszéd, kevésbé előnyös külső nem tetszik ebben a nőben. Valami más ad okot az ellenszenvre vele szemben. Pedig sokáig inkább sajnáltam a többi villalakó őt támadó magatartása miatt, de most én is kezdem érezni vele szemben azt, amit ők érezhetnek, mióta bekerül közéjük. Az, hogy van benne ravaszság, kétszínűség, nyilvánvaló. Eszes játékos, de valódi emberség nem érezhető benne. Persze nem kell, hogy álszent legyen egy ügyvéd, de ha még szeretné tovább folytatni ezt a hivatást, nem kellene lejáratnia magát ebben a játékban, Az ügyvédi kamara is felfigyelt kisstílű, közönséges viselkedésére, mert akárhogy is vesszük, ez a nagyon nagy nyilvánosság előtti közönségesség manapság sem egyeztethető össze egy ilyen pozícióval.
2011. nov. 22. 10:58
 14/14 anonim válasza:
Szerintem Eszter.
2011. nov. 22. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!