Szerintetek is kamu Eszter ily nagy%-ú visszakerülése?
Figyelt kérdés
Nekem már sok! Meg mellé gyanus..2011. nov. 20. 21:42
1/19 anonim válasza:
nekem is... pláne, hogy Eszter miután kiejtette Diát mindenféle "botrányos" dolgot ígért, közbe meg egész héten észre se vettem kb, hogy ott van... sztem Shadi sokkal színesebb egyéniség
2/19 anonim válasza:
Nem feltétlen kell,hogy kamu legyen én eltudom képzelni,hogy igaz. Ha mást ne az emberek Shadi ellen szavaztak
3/19 anonim válasza:
Én is bőven eltudom képzelni hogy ez most igaz. Én nagyon utáltam Shadit főleg az alázásai miatt, már irritált engem ez a dolog. És most örülök hogy Eszter került vissza, és szerintem ebbe most semmi kamu nincsen.
4/19 anonim válasza:
ez elég durva tényleg
eddigi párbajokon a legesélytelenebb se kapott ilyen kevés %-ot, és Shadit azért nem mondanám gyengének sok forumon is inkább ő mellette álltak ki
sokan csalódtak Eszterben amiért lepaktált Attiláékkal azért is hihetetlen ekkora különbség.
6/19 anonim válasza:
Szerintem nem gyanús, Eszter tök jó fej, Shadi meg egy nagyképű hülyegyerek.
7/19 anonim válasza:
Nekem nem gyanús. Shadit az én társaságom is rühellte a magaviselete miatt. Eszter okos, intelligens nem mellesleg kirekesztett, mely miatt 10-20%-al többet is kap.
10/19 anonim válasza:
miért lenne kamu?
hiába kedvelnek vkit sokan ha NEM SZAVAZNAK.
cristofel is ezért esett ki, mert hiába like-olták facebookon 10ezren, csabát meg 1000en, ha nem szavaztak.
Mit nem lehet ezen érteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!