Mi a véleményetek a Valóvilág féle műsorokról?
A valóvilág, meg a többi hasonló a műsorok legalja.
Ennél szerintem már nincs lentebb.
Én nézem és nem érezném azt,hogy befolyásolja a minden napjaimat,nem próbálom meg őket utánozni,nem követem őket és végképp nem tekintem őket példaképemnek.
És én például az iskolámban is találkozok ilyen emberekkel,főleg a drámai tagozaton lévő emberkékre gondolok itt.
A véleményem az,hogy ennél a műsornál lehetne értelmesebb műsort is kitalálni,de szerintem elég sok ember képes eltúlozni ezt az egész valóvilágos dolgot. Ha akarod nézed,ha nem akarod akkor nagyon egyszerű a dolog nem kell nézni. Gondolom senkit se kötöznek ki a tévé előtt,hogy márpedig neked nézned kell,ha akarod ha nem.
Szerintem ez a műsor megmutatja azt is,hogy az életben mennyire alattomosak az emberek és mi mindenre képesek ha nem akarnak dolgozni,de a pénz az kell nekük.Nekem például részben ez is példát add arra,hogy tanuljak,hogy ne legyek ilyen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!