Ez komoly, hogy megint lesz Csillag Születik?
Figyelt kérdés
Már nagyon uncsi...2011. nov. 19. 20:36
1/9 anonim válasza:
hát nincs még elég celeb ebbe a trágya országban...lassan több ember lesz celeb, mint átlagember..leelőzzük hollywood-ot, csak mennyiségben és nem minőségben...
2/9 anonim válasza:
Még nem tudtad?:D
Amúgy szerintem is unalmas már és a csillag születik azért sem jó,mert egy táncost meg egy énekest meg egy zsonglőrt pl nem lehet összehasonlítani és eldönteni,hogy ki a jobb.
3/9 anonim válasza:
hát eddig mindegyik eltünt a süllyesztőbe... finálé után 1héttel még az ujságok néhanéha írtak róla aztán végelett.
4/9 anonim válasza:
vagyis aki nyert... (előző voltam)
5/9 anonim válasza:
Elég nagy hülyeség.Bár az elejét azt szeretem, mert jókat lehet röhögni.
Amúgy az a gáz hogy a végére mindig énekesek maradnak csak, szóval ugyan olyan dalverseny lesz a közepétől, mint az xfaktor.
6/9 anonim válasza:
Lesz, de már a múltkori is elég gagyi volt. Felemelném a korhatárt 18-ra és nem engedném meg, h az Utasi Árpi, meg a László Attila félék nyerjenek.
7/9 anonim válasza:
semmi ertelem,amugy az Rtl klub csak a nezettseg miatt inditja ezeket a tehetseg kutatokat,de semmi ertelme,ki emlekszik pl. az elozo Csillag sz.-re. en nem !!!! Es hiaba mondjak azt h barmilyen kategoriaban lehet jelentkezni akkor is ENEKES NYERI MEG.... NEM FAIR !!!
8/9 anonim válasza:
Sztem sincs semmi értelme...
Bár a 3. szériát is mindenki eleinte leszólta, hogy minek megy, de mégis 2milliós nézettsége volt... :D
9/9 anonim válasza:
lesz, tavaly májusban volt a válogatója
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!