Szoktad nézni a való világot?
Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 18:45
21/24 anonim válasza:
A valóság show-k a kereskedelmi csatornák legaljai.A kereskedelmi csatornák egyetlen célja a profit szerzés.Tehát lényegük minnél több reklám leadása.Számoljátok csak ki,hogy pl. egy órás film alatt mennyi reklám van.Én nagyon sajnálom,hogy az 1000 éve "tudás népének" nevezett magyarokat így el lehet ma butítani :(
22/24 anonim válasza:
a mostaniba 1x néztem bele több se kellett...
Primitív félIQ-s lényeket az állatkertben is látok, de azok legalább aranyosak vagy szépek, de ezek??
Szeretem a nyugott életet, nem érdekel az ő veszekedésük azon, hogy ki szívta el az ő cigijét és ki nem...
Gondoljatok bele, normális ember bemegy ilyen műsorba?
Én annak tartom magam és semmi kedvem nem lenne ilyen helyre bemenni ahol közszemlére teszem magam...
Körübelül ennyi a véleményem erről a műsorról és azokról az emberekről akik ilyenbe bemennek.
23/24 sammer100 válasza:
szörnyűséges, és dögunalmas
24/24 anonim válasza:
A TAHÓ VILÁGOT NEM! Semmi értelmét nem látom, hogy 15-20 embert bezárnak egy luxusvillába, ahol minden mozdulatukat kamera figyeli és arról szól az egész, hogy, ki, mikor, hogyan tud a másikkal összeveszni, hogy tud a másikkal kib*szni. Szerintem hülyeség az egész, amúgy szerintem az ilyen műsorok a televízió társaságot is leminősítik az én szememben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!