Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szoktad nézni a való világot?

Szoktad nézni a való világot?

Figyelt kérdés
2011. nov. 16. 18:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Utolsó, nagyon képben vagy! Ezek szerint nézed :)
2011. nov. 20. 20:33
 12/24 anonim ***** válasza:
talán 3 rész felét ha láttam, qvaunalmass, mintha belenne kötve egy folyamatosan vevő kamera vmelyik albérletbe és nézném ahogy mások élnek. nemértem mér jó. de ha ez kell a népnek, akk csak gartulálni tudok
2011. nov. 21. 17:59
 13/24 anonim válasza:
Engem idegesít. Hogy tudja valaki ezt nézni egyszerűen szánalmas.
2011. nov. 21. 19:11
 14/24 A kérdező kommentje:

mi benne a szánalmas?

és miért gondoljátok úgy hogy szörnyű hogy ezt nézi valaki stb?:D

most ez nem kötöszködés csak érdekel hogy miért gondolják így az emberek:d

2011. nov. 21. 20:18
 15/24 anonim válasza:
Én egyszer belemélyedtem, mert mindig azt mondtam, hogy ez egy nagy sz.r, de gondoltam, ne mondjak ilyet olyanra, amibe egyszer sem mélyedtem bele igazán, hogy miről is szól. Negyed óránál tovább nem birtam, olyan szinten idegesített az a sok idióta benne, akik üvöltenek egymással, buták és lerí róluk a primitivitás. Amikor fél óráig csak azon vitatkoztak, hogy a vastagszájú Veronikához miért jöjjön, vagy miért ne jöjjön be a Krisztofel, akkor elszállt az agyam. Azóta ha csak bemutató is van, azonnal kapcsolom át valahová máshová, úgy irritál, idegesít. Akinek erre van igénye, nézze, de ne várják el, hogy más is szeresse ezt a "színvonalas" műsort.
2011. nov. 22. 07:41
 16/24 anonim válasza:
Igen. Néha belenézek, mert csak azt lehet kritizálni Te kis Nagyokos, amit valamennyire ismer az ember, Az is felháborító, hogy mennyi pénze van a TV-nek arra hogy szép és látványos műsorok helyett ennyi hülye szereplő mindennapos léha életére költse a pénzét. Arról nem is beszélve, hogy a végén egy élet munkája során összeszedni sem lehetséges javakat egy nyolcad művelt liba vagy tuskó a primitív lézengésért megkapja. Hol van az emberi értékek megbecsülése? Úgy látszik nálunk sehol. A primitív amerikait akarják minden áron a fiatalokra erőltetni azért hogy ne gondolkodjon, hanem könnyen manipulálható legyen, mint hülye gyerek általában
2011. nov. 22. 09:44
 17/24 anonim válasza:
nem
2011. nov. 22. 16:19
 18/24 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:D

ez ismételten nem kötöszködés lesz csak kérdezem:D

miért baj ha kiabálnak? azért kiabálnak mert idegesek meg veszekednek de az a tv-n kívül is így van az emberekkel nem? :d

2011. nov. 22. 18:56
 19/24 anonim válasza:
Én nem vagyok kíváncsi mások veszekedésére, műbalhéra. A való életben sem szeretem, így direktben a tévében sem fogom ezt nézni. Lehet, hogy te kedves Kérdező, élvezed, ha mások kiabálását, veszekedését hallgathatod, de engem idegesít, fölöslegesen minek nézzek ilyet? Én a békességet szeretem, bármilyen furcsa is. Épp elég az, ha igazából kell az embernek veszekedést hallgatnia, nemhogy még a tévében is, ami sokszor csak tényleg műbalhé. Egyértelmű, hogy őket azért fizetik, hogy balhézzanak, mert ez sokak számára érdekes. Hogy mi benne a jó, azt nem értem. Ha értelmes dolgok miatt veszekednének és tényleg jó dolgokért állnának ki, az más. De hogy egymást hülyézik, meg mindenféle csúnya szavakkal illetik a semmiért, ez engem nem tud érdekelni.
2011. nov. 23. 08:35
 20/24 anonim ***** válasza:
A' kék még! Van elég balhé a tényleges való világban is, amivel a TV műsora köszönő viszonyban sincs...
2011. nov. 23. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!