Tetszik az új müsor a Kalandra fal?
kissé gáz az egész, és erőltetettek a balázs meg a kis haverja poénjai
pedig az alapötlet jó lenne
Engem nem nyűgözött le. Olyan hiányos valahogy az egész. Meg engem egyébként is idegesítenek az olyan típusú műsorok, ahol "hírességek" produkálják magukat, a tévé másik oldalán pedig csak az idétlen vihogásukat hallod.
Az első adást megnéztem, de a többire nem leszek kíváncsi.
köszia a válaszokat
szerintem nézhető...de nem tetszik hogy csak így ugrálnak ,jobban szeretem az olyanokat mint a széf vagy legyen ön is milliomos szóval ahol kell is gongolkozni .
Mi az a koppintás? Tudtok valamit egyáltalán a médiapiac működéséről? Általában műsorlicenszeket vásárolnak a tévék, a műsorokat meg alapvetően úgy gyártják, hogy a licenszjogokat el tudják adni a nemzetközi piacon. Persze vannak koppintások is, amikor lemásolják a külföldi műsort 90%-ban a jogok megvásárlása nélkül (Megasztár, Csillag születik, Szombat esti láz stb.), de a többség kötött formátumon alapul. S mivel kicsi a magyar médiapiac, veszélyes vállalkozás saját fejlesztésű programot indítani (lásd Vágó István saját vetélkedőjének ötletét az RTL Klubon: meg sem valósult, mert félt az RTL).
B) Nem tetszik ez a program, de az alapverziója sem. Egyre blődebb ötletekkel tudja csak megfogni a nézőket a két nagy kereskedelmi tévé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!