Más is megalázónak tartotta a Kalandra Fal c. műsor mai adását?
Figyelt kérdés
amikor az a túlsúlyos ember bement, belelökték a vízbe, alig tudták kihúzni, és mindenki jól kinevette szegényt.. Én megsajnáltam. Más is van így?2009. máj. 4. 20:32
1/12 anonim válasza:
Én csak félig meddig láttam a műsort de erről lemaradtam.
2/12 anonim válasza:
Nekem ez az egész műsor eröltetett volt!
3/12 anonim válasza:
nekem konkrétan nem tetszett a műsör, szerintem is erőltetett volt
4/12 anonim válasza:
Erőltetett az egész, össze sem lehet hasonlítani a japánok műsorával, ezekről a youtubeon láttam videót.Sokkal jobb.
5/12 anonim válasza:
Nekem pont, hogy tetszett, csak éppen nem a szereplők, hanem a műsorvezetők miatt! Ha valaki hallgatja reggelenként a Danubius Piritóst, akkor tudja mire gondolok... :)
6/12 anonim válasza:
Igen szerintem is elég megalázó volt arra a kövér emberkére nézve:S mindenki nevetett rajta, amúgy a műsor sem volt vmi hűdeizgalmas
7/12 anonim válasza:
A műsor nekem sem tetszett... főleg a műsorvezetők miatt... ezek mindenhol együtt szerepelnek?!
Amúgy sajnáltam én is azt a túlsúlyos embert, nem szerettem volna a helyében lenni, nem érdemelte meg, hogy kinevessék!
8/12 anonim válasza:
úszómesternek is beszóltak azért:D
9/12 anonim válasza:
Szerintem nem volt megalázó.Rajtam is van 10kg plusz,de én is jót nevettem volna rajta.Am meg Attilu is nevetett akkor meg miért lett volna megalázó.Velem is volt már,hogy nem bírtam kimászni a medencéből,jó nem a súlyom miatt,aztán elkezdtem nevetni akkor meg már azért nem mentXD
10/12 anonim válasza:
valószínűleg nem viselte meg annyira :D mivel szumózik, így nem lehet mondani rá semmit... amúgy is ő vállalta a szereplést, tehát számolt az effajta cikizésekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!