Mit szóltok hozzá, hogy Cristofel kiesett?
Kifejezetten örülök neki! Ennyire alacsony értelmi szintű embert még életemben nem láttam, pedig már jött velem szembe jónéhány... Persze, a fél ország rajta röhögött (nem is a hülyeségein, hanem azon, hogy hogy lehet egy ember ennyire szánalmasan primitív), de azért belegondolva Csaba az az ember, akivel értelmesen lehet beszélni, nem csinál folyamatosan botrányokat, nem ordítozik mindenkivel.
Az lenne a szomorú, ha az emberek többsége szerint Krisztofel viselkedése lenne a természetes. És a legszomorúbb, hogy nem játszott rá, ő alapból ilyen. Lehet, hogy én mozgok rossz körökben, de felénk lenézik az ilyen embereket, valóban a társadalom legaljához tartozik, és az, hogy kiszavazták, arra utal, hogy még nem korcsosultunk el teljes mértékben!
A kiesést követő nyilatkozataiból is leszűrhető a sötétség.
A Belevalóban megszólalt egy nő, akinek nem tetszett, hát ilyen modortalan, sértő reagálást élőadásban még nem láttam.
Olyan buta, hogy már fertőz. "Ezermester" lévén színész, műsorvezető akar lenni, és egy ilyen idiótát akarnak visszaszavazni a villába?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!