Mit szóltok hozzá, hogy Cristofel kiesett?
Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 21:40
11/36 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 21:54
Pont ez az, hogy Csaba (aki visszament) egy értelmes BGF-es főiskolás, míg cristofel (akit esélyesebbnek tartottak) egy mezei cigány, akiből rengeteg klónt találsz a józsón...
12/36 anonim válasza:
DE CHRISTOFEL EGY KUBAI MACSÓ!! NEM ÉRTITEK?
XDDDDDDDD
13/36 anonim válasza:
Kuba az nem India, egyébként meg ne ordibálj!
14/36 anonim válasza:
Én sajnálom, h igy alakult !!!
15/36 anonim válasza:
Elég szomorú hogy diplomás létedre az egysejtű agyú krisztofelnek szurkoltál. Más kérdés hogy valaki milyen kommunikációs képességekkel rendelkezik és megint más kérdés hogy mennyi esze van.
16/36 anonim válasza:
Attól,hogy Chris össze-vissza ordibált,nem mondott okosabbakat,mint Csaba,sőt.
17/36 anonim válasza:
A kubai vitte az egész műsort,bármit mondott,bármit tett,rengeteget lehetett rajta nevetni. A lóképű dadogós meg csak úgy van,20 fillért nem ér a bőre,ilyenből millió szaladgál az utcán. Nem is tudom,hogy választották be ezt az unalmas gyereket oda?!
18/36 anonim válasza:
Mai 22:30-cal értek egyet. Én sajnálom Cristofelt, függetlenül attól, hogy mennyi esze van, vagy mennyi nincs. De nem is az eszéért szerettük.
19/36 anonim válasza:
ja meg állítólag rengetegen hibásan írták le Cris nevét...szóval ez is benne lehetett. Amúgy meg sztem szánalmas, semmi bajom Csabával, de Cris-en legalább minden nap nevettem...
20/36 alkesz éva válasza:
"állítólag rengetegen hibásan írták le Cris nevét"
Érdekes egy rajongók lehetnek akik még a nevét sem tudják leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!