RTL klub vagy TV2?
Figyelt kérdés
2011. okt. 22. 18:08
11/21 anonim válasza:
RTL
Persze van néhány műsor ami rengeteget húz a csatorna színvonalán, de még így sem annyira gagyi, mint a TV2.
13/21 anonim válasza:
RTL,mert sokkal jobb műsorok mennek rajta.pl VV,X
15/21 anonim válasza:
TV2 mert ott megy a Bajnokok Ligája
16/21 anonim válasza:
Nekem RTl!Hogy miért?Azért mert sokkal jobb műsorok vannak rajta a tv2 csak koppint az rtlklubról
Lásd:ValóVilág=Összeesküvők
Barátok közt=Jóban Rosszban stb.
És MINDIG AZ RTL KEZTE Ezeket addni
17/21 anonim válasza:
a való világ is egy koppintás méghozzá a Big Brotherről... amit viszont a tv 2-n adtak elősször
ennek ellenére én is az RTL Klubbot szeretem jobban... TV2-t szinte alig nézek
18/21 A kérdező kommentje:
Egyetértek azzal a hozzászólóval,aki tegnap 9-kor válaszolt,de kiegészíteném,hogy minden valóságshow értelmetlen és a több ezer részes sorozat szintén(bár ez az én véleményem úgyhogy remélem nem bántok meg senkit).
2011. nov. 14. 14:24
19/21 Mstv válasza:
RTL Klub
TV2
Időszakosan elérhető mindkét csatorna, de délután meg esténként mindig nézhetőek. Amúgy a ***** weboldalon találtok még rengeteg TV Csatornát.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
20/21 anonim válasza:
Én TV2 párti vagyok, de csak a Jóban Rosszban miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!