Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Megfigyeltétek, hogy a Valóvil...

Megfigyeltétek, hogy a Valóvilágból a Seherezádé hogyan nevet?

Figyelt kérdés

Itt van egy videó amin igaz parodizálják egymást ,de amikor ez elején parodizálják a Seherezádét akkor a Seherezádé is röhög közben és akkor főleg lehet hallani azt a nagyon fura nevetést.

[link]

2011. okt. 10. 17:49
1 2
 11/16 dirtboy ***** válasza:
52%
nem lehetett mert kb. 17 órakkor vették fel és a híradót pedig fél 7kor kezdte és azt néztem.
2011. okt. 10. 20:50
 12/16 anonim ***** válasza:

dirtboy, ezt a Gigis "elszólást" már 3526x megbeszélték itt az oldalon, az nem elszólás volt.(nem fogom leírni, olvass vissza)

Meg ezek a f@szságaid is hogy jönnek a Sehere röhögéséhez? Tán az is megrendezett?

Amúgy haláli a csaj röhögése, mint egy malac.:))))

2011. okt. 10. 22:24
 13/16 alkesz éva ***** válasza:
Egyik haverom pont úgy röhög mint ő,besz.rok rajta ha meghallom:D
2011. okt. 11. 07:34
 14/16 dirtboy ***** válasza:
52%

/Meg ezek a f@szságaid is hogy jönnek a Sehere röhögéséhez?/

olvas vissza hülye gyerek hogy hogy jön ide.

a kérdező kérdezte tőlem.

egyébként meg te sem vagy tagja az rtl csapatának ahogy én sem mag itt senki sem meg a 3erze valahány tárgyaláson szereplők egyike sem.

szóval mindenki azt mond amit akar,én elmondtam a véleményem te is elmondtad a véleményed kész itt zárjuk is le a témát mert nincs értelme két kívülállónak azon veszekedni amihez semmi köze, csupán annyi hogy nézi a tv ben a műsort.

2011. okt. 11. 10:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Kurv@vicces ahogy nevet :DDD
2011. okt. 11. 13:02
 16/16 anonim ***** válasza:
dirtiboy, szerintem nem vagyunk egy szinten...sajnállak, hogy te ilyeneken fel tudod húzni magad.
2011. okt. 11. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!