Megfigyeltétek, hogy a Valóvilágból a Seherezádé hogyan nevet?
Itt van egy videó amin igaz parodizálják egymást ,de amikor ez elején parodizálják a Seherezádét akkor a Seherezádé is röhög közben és akkor főleg lehet hallani azt a nagyon fura nevetést.
dirtboy, ezt a Gigis "elszólást" már 3526x megbeszélték itt az oldalon, az nem elszólás volt.(nem fogom leírni, olvass vissza)
Meg ezek a f@szságaid is hogy jönnek a Sehere röhögéséhez? Tán az is megrendezett?
Amúgy haláli a csaj röhögése, mint egy malac.:))))
/Meg ezek a f@szságaid is hogy jönnek a Sehere röhögéséhez?/
olvas vissza hülye gyerek hogy hogy jön ide.
a kérdező kérdezte tőlem.
egyébként meg te sem vagy tagja az rtl csapatának ahogy én sem mag itt senki sem meg a 3erze valahány tárgyaláson szereplők egyike sem.
szóval mindenki azt mond amit akar,én elmondtam a véleményem te is elmondtad a véleményed kész itt zárjuk is le a témát mert nincs értelme két kívülállónak azon veszekedni amihez semmi köze, csupán annyi hogy nézi a tv ben a műsort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!