Ezt a trágárságot ami az rtl-n folyik?
Figyelt kérdés
Akkor nesze itt a 3064256577987767. ilyen kérdés,de...mi a fenéért nem vonják be ezt a ratyi ,,VV''-t??Most is vmi vén csoroszlya került be ...a férfiak aggastyán elhízott munkanélküliek, a nők meg szépen szólva cédák...Nos?2011. okt. 8. 15:09
3/23 anonim válasza:
Erre van igény...
Ha senki se nézné, és lényegesen csökkenne a csatorna nézettsége, nem vetítenék.
Szerencsére nem kötelező nézni, de néha én is szívesen fejbecsapkodnám csákánnyal, aki képes még ezeket bámulni.
Tudod, csatorna... mindig a sz.ar úszik a tetején....
4/23 anonim válasza:
Rengeteg hülye ember van, járkálj egy kicsit pesten és meglátod. Az RTL azokat szolgálja ki, ha te normális vagy annyit tehetsz, hogy nem nézed.
5/23 anonim válasza:
Állítólag ezen szórakozik a magyar nép,és élni se tud nélküle.Én csak pár pillanatot szoktam nézni belőle,ha nem érek elég gyorsan a távkapcsolóhoz.
6/23 anonim válasza:
Hát , a vv4 még hagyján volt , de ez most már tényleg a legalja, ott legalább voltak "normálisabb" emberek akiken lehetett röhögni vagy színes egyéniségek voltak 1-2en , de itt XD mindenki fapofa csak a f.szukat mentek be verni, meg b.szni semmit sem csinálni unalmas f.s az egész műsor (már ha lehet ezt műsornak nevezni)
7/23 anonim válasza:
az előző nem volt unalmas? a volt bnőm azt nézte sokszor mögöttem, mikor gépeztem és semmi szórakoztatót nem találtam benne. Egy 20 perces rém rendes család részen többet röhögök, mint egy egész vv szérián.
8/23 A kérdező kommentje:
Igen, a 4.széria még tűrhető volt,de nálam onnéttól fellengzett be az rtl clubnak,hogy elkezdték vetíteni még anno az alekosz k.urvát keres-t...
2011. okt. 8. 15:23
9/23 A kérdező kommentje:
amúgy a 4nek is csak a legvégét néztem,az eleje béna volt
2011. okt. 8. 15:24
10/23 anonim válasza:
Ennek már tutira nincs nagy nézettsége :D xĐ 1 kalap szar az egész :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!