Mit gondoltok arról, hogy Fehér Zoltán nem ment tovább az x faktorban?
Mint ahogy a mentorok mondták, neki van a legjobb hangja, ezzel egyet is értek.
Neki szurkoltam, és nagyon sajnálom, hogy nem került be.
Nektek mi a véleményetek róla?
Ő az a fiú, akire mondták, hogy ízléstelen vagy mi.
Enikő nekem se szimpatikus. Volt egy tehetségkutató pár éve a viván, azt megnyerte.
Nem tetszett ahogy hisztizett tavaly, hogy ő abba hagyja az éneklést, aztán sokan támadták ezért a kijelentésért Gesztit, hogy ő miatta nem folytatja.
Azt tudjátok amúgy, hogy katicát direkt járatta le az RTL a tegnapi adásban is ! Direkt voltak szemetek vele.
Előre le volt beszélve, hogy csak egy tavalyit engedhetnek majd tovább - Murit, és hogy Katicától nem a mentorházban kell megszabadulniuk, hanem korábban, hogy ne legyen annyira feltűnő.
Katica é Jenny a legjobbak !
murit utálom én is.Mindig ugyanazt a sírós drámázós arcát hozza. ha más műfajban próbálkozna, meglepődnétek, mennyire nem menne neki.
Katica pl. bevállalt sokféle műfajt.
Hát az igaz, hogy Enikő mindig olyan dalt énekel, ami lassú. Kíváncsi lennék azért arra, hogyan boldogul egy tempósabb dallal.
Nekem a tavalyi x faktor jobb volt mint az idei. Több tehetség volt szerintem.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Nekem a legeslegnagyobb kedvencem Ő volt a műsorban,teljesen meghökkentem,hogyan lehet,hogy bár elismerik,hogy a legjobb !!! hangja neki van és mégsem engedik egyöntetűen tovább ?!?!?!
Én azt hittem,hogy ilyen nem lehet,hogy ilyen nem történhet meg,mélységesen fel vagyok háborodva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kocsis Tibit kedvelem, akkor az a 3 srác akiket tegnap egybe tettek, ők nagyon jók voltak tegnap. A mai dalukat annyira nem figyeltem. Az érzékeny srác , Gergő is jó szerintem, és még Kovács Vera is . Neked ki tetszik?
Fehér Zolit szerintem nevetségesnek tartották a mozdulatai miatt. Az tényleg nem megy neki, de azért annyira nem volt gáz, hogy ezért kiessen. Biztosra vettem, hogy döntős lesz, és mégse. Feróból meg már most elegem van. Neki sz@r volt a Zoli meg a Kocsis Tibi is. Szerintem meg hangilag mind a ketten verik a Vastag fiút. Egyébként ezen meglepődtem, hogy itt csak egy ember gondolkodik úgy a Zoliról mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!