Szimpi az összeesküvőkből a Marián és az anyukája?
Ne haragudj, de nekem nem szimpi. Az anyuka még elmegy, mert hát egy idősebb néni, végül is nincs baj vele.
De a Marián, összevissza tetoválva, azzal a zöld hajával, undorító. Az ilyeneket régebben dologházba küldték, hogy hasznos tagjai legyenek a társadalomnak, nem pedig a tv-ben mutogatták, hogy az amúgy is aluliskolázott prolik még lejjebb süllyedjenek.
Már bocs, de ha kérdezted, ez a véleményem.
Amúgy a többiről sem jobba a véleményem, aki egy ilyen műsorban mutogatja magát, az az én szememben nem egy nagy ász. Az IQ szint átlag odabent kb 30.
Anyuka első pillanatra olyan emberevő kinézet, már bocsi, de aztán ő lett a legszimpibb.
A srác nem éppen a zsánerem, haverként el tudnám képzelni, de többet nem.
Hát jó ez a véleményed:)
Az a jó a Katiba hogy iszonyat laza,de közbe nagyon érzékeny:) Én erről az érzékeny oldaláról eddig nem is nagyon ismertem.Nagyon furcsa volt látni mikor először sírt:)
Nekem iszonyat aranyosak mindketten!
Az egy dolog, hogy nem egy Brad Pitt kinézetű pasi, de nem is rossz! Mondjuk von le az értékeiből, hogy jelentkezett a műsorba, de összességében szimpatikusnak tartom őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!