Titeket ez nem idegesít, hogy VV-sek ígérnek fűt fát, aztán egy nagy xar az egész műsor?
Nekem inkább az lenne a kérdésem, hogy miért van megint ez a műsor?! Valaki megkérdezte a néptől, hogy ti barmok szeretnétek vv5-öt?
Egyébként igen, jó az észrevételed!
Kezded észrevenni, hogy ez a műsor értelmetlen!:)
"Kezded észrevenni, hogy ez a műsor értelmetlen!:)"
Most nem ez a kérdés, persze hogy értelmetlen, nem is azért nézi az ember, hogy tanuljon tőlük! Csak jó lenne röhögni rajtuk, szeretem nézni a bolondozó fiatalokat, de ez nulla. Itt semmi poénkodás nincs, azt hiszik vérre megy minden, semmi mással nem tudnak előrukkolni, csak a kinézettel! Most őszintén az kit érdekel? Tele van ilyen testekkel a net,meg az utca, ezért tényleg fölösleges nézni. Egyik jobban megsértődik, mint a másik,ha valamit beszólnak rá! Kinga is kinéz 40 évesnek, és mégis ő a legnagyobb észosztó! Olyan nevetséges ez, nálunk általános alsóban volt ez téma, ami náluk huszonévesen!
Annamária a legjobb
ő azt adja amit ígért:D
Kingát rühellem én is:P
VV4 klónok
Kinga=Éva (esetleg Zsuzsi)
Attila=Alekosz
Seherezádé= Gigi v Anikó (v Dya=Anikó)
Veronika=Szandika
és még 5en jönnek be
Jerzy = az új bekerülő szépfiú...
Laci= Rambó(még ő sincs bent)
nekik is meglesz a megfelelőjük
stb
ja és Gombi=Fecó
pont olyan érzelgős,bőgős, erőltetetten vicces figura
"Aki meg befolyásolható az be is veszi(itt most nem rád gondoltam!)"
Köszi :)) Tök igazad van. De mondjátok meg, ki a cél közönség? Kit érdekel ez a jellegű műsor? Ami már ennyire elmegy a butaság, hiúság irányába? Ki szavaz ezekre a gyíkokra? Eddig baxxus soha nem az került be, akire én is szavaztam volna, tavaly mindig pont az, aki szimpi is volt. De most??? Pont a leghátborzongatóbb személyiségek... személyiségek??? Még ha azok lennének, de hát egy egyszerű, borsó agyú nép ez! Vagy direkt csak a szexre mennek a műsor készítői?
ja és a lényeg
Béci= Gergő
tinilányok kedvence
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!