Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Titeket ez nem idegesít, hogy...

Titeket ez nem idegesít, hogy VV-sek ígérnek fűt fát, aztán egy nagy xar az egész műsor?

Figyelt kérdés
Véleményem szerint nagyon unalmas, és csak arról megy a vita, hogy ki szebb kinél! Ez már több, mint ostobaság szerintem! Mind úgy megy be, hogy majd Ő olyan műsort csinál, hogy csak néz a közönség, de ehelyett egy nagy rakás unalom. Ráadásul amit ez a 4 buta nő művel, az több, mint sokkoló!
2011. szept. 23. 10:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Engem csak az a Kinga idegesít. El van ájulva magától, hogy milyen szép, közben bottal sem piszkálnám.
2011. szept. 23. 10:14
 2/18 anonim ***** válasza:

Nekem inkább az lenne a kérdésem, hogy miért van megint ez a műsor?! Valaki megkérdezte a néptől, hogy ti barmok szeretnétek vv5-öt?

Egyébként igen, jó az észrevételed!

Kezded észrevenni, hogy ez a műsor értelmetlen!:)

2011. szept. 23. 10:16
 3/18 A kérdező kommentje:

"Kezded észrevenni, hogy ez a műsor értelmetlen!:)"

Most nem ez a kérdés, persze hogy értelmetlen, nem is azért nézi az ember, hogy tanuljon tőlük! Csak jó lenne röhögni rajtuk, szeretem nézni a bolondozó fiatalokat, de ez nulla. Itt semmi poénkodás nincs, azt hiszik vérre megy minden, semmi mással nem tudnak előrukkolni, csak a kinézettel! Most őszintén az kit érdekel? Tele van ilyen testekkel a net,meg az utca, ezért tényleg fölösleges nézni. Egyik jobban megsértődik, mint a másik,ha valamit beszólnak rá! Kinga is kinéz 40 évesnek, és mégis ő a legnagyobb észosztó! Olyan nevetséges ez, nálunk általános alsóban volt ez téma, ami náluk huszonévesen!

2011. szept. 23. 10:34
 4/18 anonim ***** válasza:
Mondom, már nem tudom mivel előrukkolni. Azt hiszik ez jó a népnek és tálalják is, vér komolyan! Aki meg befolyásolható az be is veszi(itt most nem rád gondoltam!).
2011. szept. 23. 10:39
 5/18 anonim ***** válasza:

Annamária a legjobb

ő azt adja amit ígért:D

Kingát rühellem én is:P

2011. szept. 23. 10:46
 6/18 anonim ***** válasza:

VV4 klónok

Kinga=Éva (esetleg Zsuzsi)

Attila=Alekosz

Seherezádé= Gigi v Anikó (v Dya=Anikó)

Veronika=Szandika

és még 5en jönnek be

Jerzy = az új bekerülő szépfiú...

Laci= Rambó(még ő sincs bent)

nekik is meglesz a megfelelőjük

stb

2011. szept. 23. 10:52
 7/18 anonim ***** válasza:

ja és Gombi=Fecó

pont olyan érzelgős,bőgős, erőltetetten vicces figura

2011. szept. 23. 10:52
 8/18 A kérdező kommentje:

"Aki meg befolyásolható az be is veszi(itt most nem rád gondoltam!)"

Köszi :)) Tök igazad van. De mondjátok meg, ki a cél közönség? Kit érdekel ez a jellegű műsor? Ami már ennyire elmegy a butaság, hiúság irányába? Ki szavaz ezekre a gyíkokra? Eddig baxxus soha nem az került be, akire én is szavaztam volna, tavaly mindig pont az, aki szimpi is volt. De most??? Pont a leghátborzongatóbb személyiségek... személyiségek??? Még ha azok lennének, de hát egy egyszerű, borsó agyú nép ez! Vagy direkt csak a szexre mennek a műsor készítői?

2011. szept. 23. 10:54
 9/18 anonim ***** válasza:

ja és a lényeg

Béci= Gergő

tinilányok kedvence

10/18 anonim ***** válasza:
ez a széria hamar kifullad majd
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!