Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért nem figyelmeztette a...

Miért nem figyelmeztette a TV2 a nézőket egy 16+-os karikával, mikor 2011. 0916-án (azaz ma), hogy a Jóban-rosszban c. sorozatukban Káldor Margit doktornő öngyilkosságot követ el?

Figyelt kérdés
Engem személy szerint nagyon megrázott. Persze, gondoltam, hogy valamilyen következménye lesz, hogy Margitnak nem lehet gyereke, de még ha az öngyilkosságra is gondoltam volna, akkor is csak gyógyszerbeszedésre és elájulásra gondoltam volna, nem ilyenre. Misztikus utózene, gyertyák a fürdőszobában, Ő meg elmerül egy kádnyi vízben. Ráadásul tiszta horror. ahogy mutatták, távolodott a kamera, mutatták a véget.
2011. szept. 16. 21:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

tényleg nem hal meg

sztem úgy írják ki h visszajöhessen majd

2011. szept. 17. 15:02
 12/14 anonim válasza:
65%
B+ komolyan mondom nem lehet igaz, hogy vannak olyan emberek kiknek annyira nincs semmi dolguk, hogy ilyen hülyeséggel foglalkozzanak! Komolyan mondom irigyellek!
2011. okt. 1. 15:15
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem meg egy kalap szar volt.de hát az egész sorozat az...
2012. jún. 1. 09:51
 14/14 anonim válasza:
Biztos ez a elveszett epizód.
2012. aug. 19. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!