Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Lenne esélyem az x faktorba...

Lenne esélyem az x faktorba jövőre?

2011. szept. 14. 11:47
1 2
 1/15 Jeanne válasza:
43%

Kicsit sem sex kategória.

Próbálkozni lehet, de nagyon jó embereket b*sznak ki úgy, mit macskát szarni.

Szerintem ne így akarj előbbre jutni, sokkal kevesebb lelki terrornak vagy kitéve, ha szépen magadtól csinálsz egy zenekart, ott elzenélgettek, és lehet, hogy egész hamar azon kapod magad, hogy megaláztatás nélkül is ott tudsz játszani valami híresebb zenekarral egy rendezvényen (mint pl haveromék Supernemékkel). Hidd el megéri.

2011. szept. 14. 11:52
 2/15 A kérdező kommentje:
Akkor máshogy kérdezem,jó hangom van?
2011. szept. 14. 11:54
 3/15 A kérdező kommentje:
köszi
2011. szept. 14. 11:54
 4/15 anonim ***** válasza:
nem rossz, de másik számmal jobban el lehetne dönteni
2011. szept. 14. 11:59
 5/15 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=9AqXPct3uck

Itt van nem a legjobb de már elfáradt a hangom annyit énekeltem..:D

2011. szept. 14. 12:57
 6/15 anonim ***** válasza:

Nem rossz, egy próbát megérhet, de igazat adok az első válaszolnak, sok jót kidobnak ott, mert meghatározott a keret. Főleg, hogy kategóriákba dolgoznak. Ami érdekes, de van némi igazságtalanság is benne. Pl. az egyik mezőny nagyon erős, ez legyen a 25 év alatti lányok. Hiába nagyon jók ott a versenyzők, akkor is csak 6 juthat a mentorok házába, és 3 az élő show-ba. Miközben mondjuk vannak a fiúk, akik ugyanakkor annyira nem jók, illetve kevés a kiemelkedő köztük, és könnyen lehet, hogy még a legjobb is gyengébb, mint az a lány, aki már nem jutott be a döntőbe...

Mondjuk ha legalább a mentorok házáig eljutsz, már felfigyelhetnek rád, ha tényleg jó vagy.

Katica is ugye kiesett tavaly, de így is csomó helyre hívták koncertezni, így is szerzett ismertséget.

De még az sem biztos, hogy jövőre indul megint.

2011. szept. 14. 13:32
 7/15 anonim ***** válasza:

kicsit nazális, kicsit hamiskás....ha akarsz jövőre eséllyel indulni, akkor kezdj el énektanárhoz járni!

Már csak azért is, hogy 2 szám után ne fáradjon el a hangod.

Mert rossz technikával énekelsz, ha ennyitől elfárad.

2011. szept. 14. 13:45
 8/15 A kérdező kommentje:
nem két számtól fáradt el.:D Egy csomót próbálgattam vagy 20-at hogy melyiket dobjam fel..:D
2011. szept. 14. 13:56
 9/15 anonim válasza:
szerintem nagyon szép hangod van! ha még gyakarolsz 1évig tuti bekerülhetsz!
2011. szept. 14. 14:33
 10/15 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=2pcIhLI9bB8

És megtudnátok mondani kihez hasonlít a hangom? Mert én nem úgy hallom ahogy ti és ha más hangját hallanám akkor betudnám azonosítani,hogy "na akkor az én hangom is ilyen"

2011. szept. 14. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!