Nos mit szoltok az RTL Klub 16.9-es atallasahoz?
Dettó ugyanez van nálam de ez még hagyományos TV. Ez a HD-re van kitalálva szóval azon a legélvezhetőbb de se én és még rajtam kívül sokan mások nem engedhetik meg maguknak anyagilag hogy TV-t cseréljenek szóval hozzá kell szokni...
Szerintem a műsorok meg újulásában pl híradó, időjárás jelentés, focus, szóval tényleg ki tettek magukért mert szép modernebb lett. Ez annak rossz akinek nagyon kicsit képernyős TV-je van mert azon már nagyítóval kell nézni a TV-t
a hirek szerint a tv2 csutortokon fog atalni :(
az a helyzet hogy en nemregiben vettem ezt a TV-t es eleg draga volt es nem-igen engedhetnem meg magamnak hogy maris lecsereljem
nekem nem tetszik, abszolút!
sokkal rosszabb
összenyomja a képet és apróbbak a feliratok is!! Nem is látom sokx amikot pl feliratokat kitesznek Híradóban..
Mellesleg elcseszte a teletextemet is! Hol van, hol nincs!
Ja és amikor pl a hírekben egy kis négyzetben van a kép, és oldalt meg a grafika megy, a képernyő nagyobb részét elfoglalva, attól agybajt kapok
OK h oldalt szélesebb (nem látványos), de felül-alul sokkal kevébé látszik a kép!!
Ez a nagy LCD, plazma TV-seknek jó:S
a Barátok Köztben meg mindenki feje tiszta szürke, meg sápadt!!
nem szép a kép, múltkor még nem ilyen volt!
én kérem a régit vissza:D
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:28
Teljesen egyet értek!
7:28 vagyok
gondoltam írok RTLnek h vegyenek nekem plazmatv-t hogy élvezni tudjam az új képarányt
xdxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!