Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ma állt át az RTL Klub a...

Ma állt át az RTL Klub a szélesvásznúra és nekem normál tévém van ( nem LCD és nem HD, de nem is plazma) Nálunk az RTL-en a kép olyan hosszúkás, minden emberben olyan hosszú feje van. Mit kéne átállítani?

Figyelt kérdés
A távirányítón megnyomtam valamilyen gombot és akkor már asszem szélesvásznúra váltott, de minden más csatornán meg összenyomott lett a kép....
2011. aug. 29. 21:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

ezt egy másik kérdéshez írtam válasznak, de bemásolom ide is..

szóval nálam is ez van!

sokkal rosszabb mint volt

Összenyomja a képet és apróbbak a feliratok is!! Nem is látom sokx amikor pl feliratokat kitesznek Híradóban..

Mellesleg elcseszte a teletextemet is! Hol van, hol nincs!

Ja és amikor pl a hírekben egy kis négyzetben van a kép, és oldalt meg a grafika megy, a képernyő nagyobb részét elfoglalva, attól agybajt kapok

OK h oldalt szélesebb (nem látványos), de felül-alul sokkal kevébé látszik a kép!!

Ez a nagy LCD, plazma TV-seknek jó:S

a Barátok Köztben meg mindenki feje tiszta szürke, meg sápadt!!

nem szép a kép, múltkor még nem ilyen volt!

én kérem a régit vissza:D

nem nagyon lehet mit tenni

igen van nagyítás a táviránytón de nekem az se jó mert az is levág csomó részt a képből

szóval ez így marad

amúgy valszeg a TV2 is átáll

szóval meg kell szokni

2011. aug. 30. 07:32
 2/3 A kérdező kommentje:
az nemjoo :O
2011. aug. 30. 11:47
 3/3 A kérdező kommentje:
de am úgy képzeld el a képet,mintha jobb és bal oldalról nyomnák össze. nálunk ilyen sajna...
2011. aug. 30. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!